![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #16 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | من هم در این مدت مطالب بسیار زیادی رو از انجمن و اعضاء اون یاد گرفتم و خوشحالم که می تونم در این جمع حضور داشته باشم. تا کی اش رو خدا می دونه! ولی تا هر وقت که مفید باشه. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #17 (permalink) |
| (روح اله احمدی) Registered User Join Date: Jan 2006 نوشته ها: 99 Thanks: 15 Thanked 5 Times in 5 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | پاسخ من فقط یه نقل قول از آقای ریسی می کنم : بیائید با کمک به یکدیگر در پیشرفت بچه های ایران شریک باشیم چه اشکالی داره بعضی چیزا که بلدیم به دیگران هم یاد بدیم من شخصا می گم خیلی از بزرگواران کمک های بزرگی به من و دوستان دیگر کردند که جای تشکر و قدردانی داره __________________ When one door closes another d..... Alexander Graham Bell |
| | |
| | #18 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | ما همگی معلم و شاگرد هستیم! ازخودتان بپرسید : چه چیزی را باید همین جا یاد بگیرم و چه چیزی را باید یاد بدهم؟ "لوئیزهی" __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| | #19 (permalink) |
| (Keyvan Ghadimi) Registered User Join Date: Dec 2003 Location: iran-Tehran نوشته ها: 324 Thanks: 8 Thanked 11 Times in 8 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | دلایل که زیادن من خودم شخصا هرکس می خواد بیاد تو کار شبکه این سایت رو معرفی می کنم خیلیاشون اینجا الان عضوا- با خیلی از اساتید اینجا دوست شدیم - خیلی چیزا میشه یاد گرفت اگه چیزی هم بلد باشیم و وقت اجازه بده هر از گاهی جواب هم میدیم . __________________ Keyvan Ghadimi www.IranNetworking.com یه راه نشناخته یه عمره دیگه درپیش |
| | |
| | #20 (permalink) |
| (Mohammad) Registered User Join Date: Jan 2008 نوشته ها: 99 Thanks: 11 Thanked 13 Times in 12 Posts Groans: 3 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من هم به شخصه و بعنوان عضو کوچک این انجمن ، چیرای زیادی اینجا یاد گرفتم و سعی کردم در حد توان ، دانسته هام رو از بقیه دریغ نکنم. |
| | |
| | #21 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | نگاه من به پرشین نتورک، چیزی شبیه به یه داستانه که خیلی وقت پیش خوندمش... کل داستان مهم نیست اما قسمت اصلی داستان بر سر یه گنجه ی بزرگ بود که هر کس هر چی که دوست میداشت میتونست از اون برداره، فقط یه شرط داشت، اونهم این که به ازای هر چیزی که برداشتی یه چیز بزاری . مهم نیست چه اندازه ای برداشتی یا چه اندازه ای میخوای بزاری، هر چندتا که برداشتی، همون تعداد هم بزار... خوب، سعی کردم هرچندتا که برمیدارم، حداقل هر چندتایی یکی بزارم که بقای گنجه امکانپذیر باشه... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| نصب ویندوز از راه دور | shnov | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 17 | 2008-06-23 10:01 AM |
| You Need to Create a Split DNS! | ben611b | Microsoft ISA Server -ا- | 0 | 2006-09-09 02:49 AM |
| رنج IP هاي موجود در ايران | subzero_icecity | مباحث عمومی -|- | 12 | 2006-07-13 10:18 AM |
| لیست IP های ایران | iranexplorer.net | مباحث عمومی شبکه -ا- | 54 | 2004-04-14 10:24 AM |