![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: internet نوشته ها: 280 Thanks: 37 Thanked 16 Times in 14 Posts Groans: 25 Groaned at 15 Times in 9 Posts | بی نظمی و ضعف های بی سابقه در انجمن سلام بارها گفتم دوباره هم میگم دلم به حال این همه مدت زحمت میسوزه شدیدا همه چی به هم ریخته و مدیران عزیز به انجمن سلیقه ای نگاه میکنن دید سلیقه ای رو باید کنار گذاشت و دست در دست هم باید انجمن رو پیش برد والا ، بلا ، این انجمن در هیچ جای اینترنت نظیر نداره بهتره یک فکری بحال انجمن کنیم از مدیر ارشد سایت آقای حکیمی برای چندمین بار خواهش میکنم هرچه سریعتر راجع به مسایل انجمن فکری بکنند حیفه به خدا قانون مداری در انجمن از بین رفته والسلام |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (( حسن رئیسی )) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: تهران-ایران نوشته ها: 432 Thanks: 5 Thanked 129 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 3 Times in 3 Posts | دوست گرامی لطف کن حداقل موارد را اعلام کن تا ما هم بفهمیم __________________ هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ، آرزوی دیگران است؟! جک لندن http://www.raeissi.ir |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (س. عزت پور) Registered User Join Date: Nov 2007 Location: اشنویه نوشته ها: 413 Thanks: 111 Thanked 93 Times in 77 Posts Groans: 12 Groaned at 7 Times in 5 Posts | تو هر جامعه و قوم و مخصوصا" جامعه های مجازی ، انجمن های گفتگو و ... یه سری کمی و کاستی طبیعی است !!! ایشالله پله به پله همه این کم و کاستی های کوچیک حل میشه! __________________ تا می اندیشیم زنده هستیم www.OfoghCo.com www.Shnov.com Y! ID: shnov |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: internet نوشته ها: 280 Thanks: 37 Thanked 16 Times in 14 Posts Groans: 25 Groaned at 15 Times in 9 Posts | نمونه نمیخواد کافیه یک کم حساس تر توی همه قسمتها دور بزنید مثلا بعد از بسته شدن بازارچه فعالیتهای خرید فروش به همه تاپیکها و قسمتها منتقل و پخش شده است بنده در چند تاپیک در قسمتهای مختلف دیدم که اقدام به فروش و خرید شده است وقتی ما در قوانین داریم که : همه فعالیتهای اقتصادی باید در بازارچه سایت باشد و قسمت بازارچه در سایت نداریم یعنی چی یعنی اولین بی نظمی در قوانین خود انجمن میباشد . و بسیاری نکات دیگر که فقط کافیه حساس تر باشید . به قسمت ها سر بزنید و ببینید چقدر تاپیک مشابه با یک مظمون ایجاد شده است اینها بی نظمی نیست ؟ ضعف مدیریت سرانجام انجمن را به خطر انداخته است . بنده جسارت نمیکنم به مدیران که توانایی ندارند بلکه برعکس توانایی بسیار دارند اما وقت و حوصله نمیکنند. من از زمانی که این انجمن در PT مستاجر بود عضو این انجمن هستم و به جرات میتوانم بگویم از اولین کسانی هستم که در این گروه قرار گرفتم . دلم برای انجمن میسوزد . |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | دلسوزی کاری رو از پیش نمیبره قربان، هر کدوم از اعضاء باید کاری برای انجمن انجام بدن... کاش کمی هم به خودمان نگاه میکردیم... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (Ali Niknam) مدیر بخش Proxy/Cache/Firewall Join Date: Mar 2003 Location: Shiraz - Fars - Iran نوشته ها: 1,944 Thanks: 26 Thanked 60 Times in 52 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | میشه بگید مشکل کجاست؟؟؟ بحث تبلیغات را من قبول دارم ولی سلیقه را نه تمام تلاش هم میشه که این مشکل به وجود نیاد و داره برای رفعش برنامه ریزی میشه بلاخره شروع هر اصلاحی مشکلاتی را داره بهتره موارد را گزارش بدید تا دوستان رفعش کنن بازم ممنون از تذکر __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |
| | |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (Reza) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: Mashhad نوشته ها: 115 Thanks: 17 Thanked 16 Times in 14 Posts Groans: 1 Groaned at 1 Time in 1 Post | در مورد بازارچه و فعالیتهای خرید و فروش قبلا به اندازه کافی بحث شده و همه منتظر تصمیم جناب حکیمی اند.بخشی از کار که با بحث تبلیغات شروع شد. دلسوزی شما قابل تقدیره اما فکر می کنم نو بیان کمی تند باشه. __________________ LET'S NETWORK! REZAD136@GMAIL.COM |
| | |
| | #9 (permalink) |
| (سعید مهریار) Registered User Join Date: Feb 2005 Location: اصفهان نوشته ها: 473 Thanks: 31 Thanked 49 Times in 32 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | آره بابا ما که فکر کردیم فاجعه ای اتفاق افتاده !!!!!!! شما که سابقه داری که نباید بی جهت هول شی صبر داشته باش درست میشه __________________ ========================================== گذشت خصلت مردان است |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (میثم پورهاشمی) مدیر بخش ISA Server Join Date: Oct 2004 Location: Khozestan نوشته ها: 458 Thanks: 189 Thanked 109 Times in 70 Posts Groans: 0 Groaned at 3 Times in 2 Posts | دوست من شروع هر نظمی با یک بی نظمی است و در هر بی نظمی باید به دنبال نظمی منطقی بود . حذف یک تاپیک نمتونه به ساختار انجمن لطمه بزنه تنها میتونه نوعی خلع در فضای بین تاپیک ها و بعضی کاربران ایجاد کند . که با راه اندازی قسمت پذیرش تبلیغات می توان به سادگی این خلع را پر کرد . بازارچه هم شاید راه بیفتد و هم شاید دیگر راه نیفتد این بیشتر به نظر مدیران ارشد بخصوص جناب آقای حکیمی عزیز مرتبط است و دیگر مدیران و کاربران خیلی قدیمی تر که از بنده حقیر خیلی بیشتر نصبت به تصمیمات اتخاذ شده در انجمن دارند بیشتر مشکلات رو حل و فصل می کنند . بنده خودم بارها شاهد بودم که با تذکران به موقع کاربران قدیمی بحثی به موقع حل و فصل شد هو نه در نهایت با پادرمیانی مدیران بخش ها این مشکلات بر طرف شده است . نمونه بارز این اقدامات حذف به موقع تاپیک های غیر اخلاقی بود که مدتی در انجمن توسط بعضی افراد معلوم الحال ثبت می شد و تنها قصد خراب کردن آبروی انجمن را داشتند که به لطف خداوند و همکاری دوستان این مشکل تا حد زیادی بر طرف شده است . پس در هر بی نظمی دنبال نظم منطقی باشید . __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |
| | |
| | #11 (permalink) |
| Registered User Join Date: Apr 2004 Location: internet نوشته ها: 280 Thanks: 37 Thanked 16 Times in 14 Posts Groans: 25 Groaned at 15 Times in 9 Posts | چرا گیر دادید به بازارچه فقط یک دوری توی مباحث عمومی بزنید ببینید در مورد WIRELESS صحبت شده توی هر انجمنی یک دور بزنید ببینید موضوعات سرجای خودش نیست مدیرها کمتر وقت میذارن . |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator Join Date: Dec 2002 Location: Iran - Tehran نوشته ها: 4,257 Thanks: 79 Thanked 385 Times in 178 Posts Groans: 8 Groaned at 12 Times in 6 Posts | باید عرض کنم که نوشته شما به هیچ وجه واقعیت ندارد. وضعیت انجمن درست است که در شرایط بهینه نیست، ولی در ضعف و بی نظمی بی سابقه !!! به سر نمی برد. در مورد رفتارهای خلاف قانون در انجمن، این واقعیتی است که (تقریبا !) همه ما ایرانی هستیم و اکثر ما همان هایی هستیم که در حین رانندگی فکر می کنیم خطوط موجود بر روی اسفالتهای خیابان برای زیبایی آن است و وقتی پیاده می خواهیم از خیابان عبور کنیم، هیچ فکر نمی کنیم که خط عابر پیاده کجاست و رنگ چراغ چه رنگی است! این مشکل فرهنگی ماست که معمولا به قوانین بی توجهی می کنیم و اصلا برایمان اهمیتی ندارد! ببینید، من هم مثل بقیه می دانم که مشکلاتی وجود دارد. این که هنر نیست که داد و بیداد کنیم که مشکل وجود دارد! هنر این است که به دنبال راه حل باشیم. همه راه حل ها این است که باید مدیران وقت بگذارند. بله، در این شکی نیست که اگر مدیرانی باشند که تمام وقت به انجمن بپردازند اکثر مشکلات برطرف می شود. مشکلی که هست و بارها به آن اشاره کرده ام این است که نمی توان هیچ کس را مجبور به این کار کرد! تنها راهی که وجود دارد، پرداخت دستمزد در برابر وقتی است که افراد باید برای مدیریت در انجمن صرف کنند. این یعنی هزینه. انجمن در شرایط فعلی هم هزینه هایی دارد که کم نیست، ولی پرداخت دستمزد برای یک یا چند مدیر تمام وقت در شرایطی که انجمن هیچ درامدی ندارد، امکان پذیر نیست. این یک واقعیت است که هیچ بنگاهی تا رونق اقتصادی نداشته باشد، پایداری و پیشرفت مناسبی نخواهد داشت. پس می بایست به دنبال روشهایی بود که انجمن درآمد کسب کند تا بتواند برای پایداری و پیشرفتش هزینه کند. (باید اعتراف کنم که پاراگراف بالا یعنی یک تغییر نگرش اساسی در شخص من، چرا که در سالهای پیشین من مخالف وارد کردن مسائل مالی در انجمن بودم و فکر می کردم این یک نقطه منفی برای انجمن است، ولی به این نتیجه رسیده ام که این نگرش اشتباه بوده است و کسب درآمد می تواند پشتوانه ای برای حرکت و پیشرفت باشد و به هیچ وجه منفی نیست.) روش های مختلفی برای کسب درآمد برای انجمن وجود دارد، پیشنهادهای مختلفی از دوستان مختلف دریافت کردم. با بررسی و سبک سنگین کردن موارد مختلف، به این نتیجه رسیدیم که پتانسیل کسب تبلیغات در انجمن وجود دارد و سیستم مدیریت تبلیغات با هدف کسب درآمد راه اندازی شد و امروز که چند هفته از راه اندازی آن می گذرد، هنوز مشتری خود را پیدا نکرده است و البته هنوز برای نتیجه گیری زود است. روش های دیگری هم مورد نظر است که به مرور به آنها خواهیم پرداخت. پس از کسب درآمد، می توان فرد یا افرادی را به کار گرفت و از نیرویشان استفاده کرد تا وضعیت انجمن بهبود پیدا کند. این ها ایده ها و اقداماتی است که برای بهبود وضعیت انجمن انجام شده و خواهد شد. این راه ها تنها راه های ممکن نیستند. حتما راه های دیگری هم وجود دارند که چه بسا بهتر هم باشند. شما هم فکر کنید و راه های دیگری را که می شناسید و به ذهنتان می رسد را به صورت پیشنهاد ارائه کنید تا به آنها پرداخته شود. تا زمانی که روش های سیستماتیک برای رفع مشکلات شکل گیرند، لازم است همه اعضاء همکاری کنند و موارد خلاف قانون را به مدیران اطلاع دهند تا در کمترین زمان به آنها رسیدگی شود. دوستان زیادی هستند که با احساس مسئولیت و دلسوزی، بدون هیچ گونه جنجال و هیاهو به همکاری پرداخته اند و موارد تخلف را اطلاع داده اند و تا رفع مشکل پیگیری کرده اند و من از تک تک این دوستان سپاسگذاری می کنم. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #13 (permalink) |
| (نصیری) Registered User Join Date: Jan 2007 Location: گیلان-هشتپر نوشته ها: 898 Thanks: 49 Thanked 114 Times in 100 Posts Groans: 17 Groaned at 4 Times in 4 Posts | بنده نیز مشکلی در انجمن نمی بینم جز بلاتکلیفی بازارچه که همین امر موجب بروزبرخی بی نظمی ها شده. __________________ چه سخت است تحمل فراق دو عزیز از دست رفته |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Karaj نوشته ها: 514 Thanks: 8 Thanked 37 Times in 31 Posts Groans: 1 Groaned at 5 Times in 4 Posts | آخه چرا قسمت بازارچه اینطوری شد؟ هر کسی اهل شبکه باشه دوست داره از قیمت و نوع خرید دستگاههای مربوط به شبکه اطلاعی پیدا کنه مثل همه ما که گاهی دوست داریم توی بازار کاکپیوتر قدمی بزنیم و از دستگاههای جدید اطلاع پیدا کنیم. __________________ nikaien@gmail.com yahoo ID:nikaien@yahoo.com |
| | |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | جناب نیک آیین یه سر به آخرین تاپیک هایی که تو بازارچه بودن بزنین، بد نیست... متاسفانه مورد سر قیمت و اطلاع از شرایط فروش نیست... __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| wireless | motorola | بحث و تبادل نظر پيرامون مقالات -ا- | 0 | 2007-09-06 08:35 PM |
| مفاهیم پایهای لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:49 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |