![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #106 (permalink) |
| Registered User Join Date: Aug 2006 نوشته ها: 8 Thanks: 5 Thanked 2 Times in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من کاملا موافق پولی شدن این قسمت هستم. به نظر من هدف از تعطیلی این قسمت توسط اقای حکیمی یه پیش زمینه واسه پولی کردن سایت بوده. البته ایشون کاملا حق دارن. اصول حرفه ای اینه. این کار به نفع ایشون و من و شما و همه اعضای سایته. چون : 1.ادامه زحمتای آقای حکیمی رو برا خودشون توجیه پذیر میکنه. 2. تبلیغات رو معتبر میکنه(تا حذودی البته) 3. پول پرداختی در نهایت خرج سایت میشه. 4. چرند و پرند توی سایت از بین میره. در واقع منهای یه سری افراد سودجو همه رو متقاعد میکنه. اینو هم بگم که من کلی از نیازامو از اینجا مرتفع کردم. البته پیشنهاد من اینه که فقط بازارچه پولی بشه و بقیه سایت پولی یا محدود نشه و یه وسیله کمکی باشه واسه بازارچه. __________________ mohamad karyani |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #107 (permalink) |
| (سعید مهریار) Registered User Join Date: Feb 2005 Location: اصفهان نوشته ها: 448 Thanks: 28 Thanked 45 Times in 28 Posts Groans: 2 Groaned at 1 Time in 1 Post | امیدوارم بازارچه هر چه زودتر باز بشه آپدیت ترین قسمت انجمن بود و جائی که سئوال بی جواب نمیموند __________________ ========================================== گذشت خصلت مردان است |
| | |
| | #108 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,535 Thanks: 261 Thanked 405 Times in 312 Posts Groans: 39 Groaned at 25 Times in 13 Posts | و بهترین مکان برای اونهایی که انجمن رو به شکل $ میدیدن ! __________________ مدتها پيش آموختم كه نبايد با خوك كشتي گرفت، خيلي كثيف ميشوي و مهمتر آنكه خوك از اين كار لذت ميبرد |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| آشنايي با حملات DOS | masood_y | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2007-10-02 10:27 AM |
| آشنایی با ابزار IPTables | sinaeslami | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2005-09-14 03:49 PM |
| مفاهیم پایهای لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:49 PM |
| نصب نرم افزار در لینوکس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-21 01:55 AM |
| -مفاهيم اوليه پروتکل TCP/IP ( بخش دوم ) | ccna | مقالات عمومی شبکه -ا- | 0 | 2004-09-08 10:09 PM |