Persian Networks
تبلیغات در Persian Networks

به انجمن Perisan Networks خوش آمدید.
این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.
مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید.

برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید.

اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد.

Go Back   Persian Networks > اطلاعيه ها > بحث و تبادل نظر عمومی پیرامون مسائل انجمن -ا-
ثبت نام قوانین انجمن جستجو نوشته های امروز علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده

ارسال پاسخ

LinkBack امکانات بيشتر جستجو در اين بحث رتبه بدهيد نحوه نمايش
Old 2008-02-29, 12:26 AM   #16 (permalink)
Registered User

kima's Avatar

Groans: 5
Groaned at 17 Times in 17 Posts
ضمنا این رو بگم که از نظر من وجود بازارچه یکی از لازمه های سایت هست و با اون سایت کامل میشه و همانطور که دوستان گفتن این مسئله باعث ایجاد جنب و جوش و فعالیت در سایت و صد البته کمک به دوستان خیلی زیادی میشده و شده و الشالله خواهد شد
اما هر کاری باید روی روتین خودش حرکت کنه که در موردد بازارچه مقداری خارج شده بود ازش و پیشنهاد من اینه که بعد از بازنگری قوانین دوباره به سیستم کاری شبکه وارد شه چرا که یکی از تاپیک هایی بود که شخصا همیشه چکش می کردم بازارچه بود
kima is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-02-29, 01:19 AM   #17 (permalink)
(مسعود یارمحمدی)
Registered User

masood_y's Avatar

Groans: 9
Groaned at 4 Times in 2 Posts
به نظر من بستن بخش بازارچه اصلاً کار خوبی نبود.
مگه میشه تو بازارچه جنگ و دعوا مرافه نباشه؟ این ماهیت بخش بازارچه است.
ما شا الله PN انقدر معروف هست که با این چیزت خراب نشه.
masood_y is offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-29, 12:43 PM   #18 (permalink)
(سعید مهریار)
Registered User

llsaeidll's Avatar

Groans: 2
Groaned at 6 Times in 4 Posts
طی چند ماه اخیر اتفاقات جدیدی افتاده "
افراد پاسخگو کم شده اند و فقط میگن سرچ کن در حالیکه بعضی از افراد حتی تجربه عضویت در یک فروم را نداشتند تا بدونن کجا و چجوری میشه سرچ کرد و برای کمک اظطراری اومدن اینجا

مدیران کمتر وقت میکنند سر بزنند و یک تاپیک پورنو گاهی چند روز حذف نمیشه بگذریم که سوال بی جواب هم فراون پیدا میشه

غر غر زیاد شده و به همه چی گیر میدن و با قهر کردن و بد وبیراه گفتن محیط علمی را به محیط کودکستان تبدیل میکنند

بازارچه هر چند آشفته ولی پر بیننده ترین قسمت فروم حذف شده که فکر میکنم جذابیت کل فروم کم بشه

بعضی افراد با سابقه دوست دارند از اینجا بعنوان محل شب نشینی خصوصی استفاده کنند و سر وکله هر تازه واردی پیدا میشه با بی توجهی یا نوک ونیش زدن بکوبند به طاق

یک روزهایی همین آشفتگی در پرشین تولز باعث جدا شدن اساتید و تشکیل پی ان شد و امیدوارم این آشفتگی کنونی منجر به تعطیل این فروم نشه
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-29, 06:07 PM   #19 (permalink)
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh's Avatar

Groans: 8
Groaned at 12 Times in 6 Posts
نظرات دوستان رو خوندم.
نگرانی ای که دوستان دارن و سعید مهریار هم خوب بهش اشاره کرده بود همون نگرانی ایست که من هم دارم.

بازارچه مدتها بود که از مدار حرکت متوازن خارج شده بود و باید به فریادش می رسیدیم، متاسفانه به دلایل مختلف من فرصت و زمان لازم برای رسیدگی رو نداشتم و بیماری رخنه کرد و رشد کرد و دیگه راه حل های آرام شاید به راحتی جواب نمی داد. اینه که تصمیم گرفتم یک عمل جراحی انجام بدم.

در این که بازارچه مفید است هیچ شکی نیست. برقراری ارتباط مستقیم بین عرضه کنندگان و مصرف کنندگان بسیار مفید است.
ولی در روش و قوانین آن باید بازنگری کرد.

هدف از وجود بازارچه را باید با دقت بازنگری کرد.
اصولا نیاز ما به بازارچه است یا جمعه بازار و یا وب سایتی مانند ایستگاه؟

حتما دیده اید که درگیری ها همیشه بین عرضه کنندگان حرفه ای و کسانی که کسب و کارشان این است شکل گرفته است.
حالا باید ببینیم اصولا ارائه سرویس و خدمات به عرضه کنندگان حرفه ای به این شکل مناسب است و کمکی به ما می کند یا نه؟!

شاید بهتر باشد از عرضه کنندگان حرفه ای برای امکان تبلیغات در انجمن، هزینه دریافت کنیم. پرداخت هزینه تبلیغات برای کسانی که از این راه به کسب و کار می پردازند کاملا عادلانه است. مفهومی شبیه مالیات.

از این منبع درآمد باید برای استخدام فرد یا افرادی هزینه کرد و ماهیانه حقوق پرداخت کرد تا تمام وقت به انجمن بپردازند و موارد مختلف از جمله بازارچه را تحت نظر داشته باشند.

خوشحال می شوم پیشنهادهای همه دوستان را در مورد این موضوع دریافت کنم. در مورد تعریف بازارچه، نحوه فعالیت و این دیدگاهی که به آن اشاره کردم.

امیدوارم به زودی بازارچه انجمن با شیوه جدید بازگشایی شود.
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-29, 06:11 PM   #20 (permalink)
(مسعود یارمحمدی)
Registered User

masood_y's Avatar

Groans: 9
Groaned at 4 Times in 2 Posts
بسیار عالی است آقا کوروش، بنده که شدیداً موافق هستم.
masood_y is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-29, 08:58 PM   #21 (permalink)
(شاهین غرقی)
Registered User

webgard3's Avatar

Groans: 5
Groaned at 13 Times in 12 Posts
اوایل یه شبکه بود بهش کانکت میکردیم کار میکردیم. این اکانتشو مثلا ساعتی 200 تومن میخریدیم وصل میشدیم جک و عکس و چیزای جالب میخوندیم. حالا اگر فایل upload میکردیم به شارژمون اضافه میشد.
این کار رو برای بازارچه میشه انجام داد. هر کس هم خواست پول بده به جای پست مفید زدن. در آمد زایی هم میشه. کار همه هم راه میفته.
webgard3 is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-02-29, 10:01 PM   #22 (permalink)
(Reza Behroozi)
Registered User

ahuray_mazdaa's Avatar

Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
فكر كنم موضوع مهم اين باشه كه اگر پستي بوي كلاه برداري و سواستفاده ميداد سريعا پاك بشه
reza@admins.ir
ahuray_mazdaa is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-02-29, 11:01 PM   #23 (permalink)
(Alireza HBB)
Registered User

Alux's Avatar

Groans: 36
Groaned at 17 Times in 11 Posts
با یه مدیر سخت گیر حل میشه و لازم به این کارا نیست !
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-03-01, 12:55 AM   #24 (permalink)
(Reza)
Registered User

Dj Pashmak's Avatar

Groans: 1
Groaned at 1 Time in 1 Post
با سلام
من خودم از بازارچه تو اين مدت براي خريد يا عرضه كالا يا خدمات استفاده نكرده بودم اما چند تا سوال دارم:

آيا اگر بخش ديگه اي از انجمن مثل بازارچه موقتا بسته ميشد اينقدر سرو صدا ايجاد ميشد؟

آيا اينجا صرفا محلي براي گفتگو و به اشتراك گذاري دانش و تجربه است يا نه نياز به عنصري مثل بازارچه هم داره؟فايده وجود بازارچه براي انجمن تا الان چي بوده؟

چرا دوستان فكر ميكنن اگر بازارچه تعطيل بشه رونق و جنب و جوش اينجا كم ميشه؟
Dj Pashmak is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-03-01, 12:59 AM   #25 (permalink)
(Reza)
Registered User

Dj Pashmak's Avatar

Groans: 1
اين سوال رو به حساب تازه وارد بودن بنده بذاريد ولي آيا بخش بازارچه هم مثل ساير قسمت ها مديري داشته؟

اگر پاسخ منفيه آيا مديريت محترم مجموعه دليل خاصي براي اين كار داشتن؟اگر هم مثبته چرا كار به اينجا كشيد؟

يه مورد ديگه كه شايد خنده دار باشه ولي آيا نميشه سيستم بازرچه رو به شكل سايتي مثل ebay در آورد يعني اينجا هم از برآورده كرن نياز يه عده و فروش رفتن كالا يا خدمات يه سري افراد ديگه سودي داشته باشه؟

فكر ميكنم چرخوندن يه مجموعه به اين شكل حداقل هزينه هاي خاص خودش رو داشته باشه و جبران اين هزينه ها و تامين اون از طريق بازارچه بهتر از به قولي پولي شدن كل PN باشه يعني اگر بازارچه نقطه قوت و رونق اينجا بود طوري باشه كه از جنبه هاي ديگه اي هم رونق براي مجموعه داشته باشه.

آخرین ویرایش توسط Dj Pashmak در 2008-03-01 ساعت 01:25 AM.
Dj Pashmak is offline  
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-03-01, 07:33 AM   #26 (permalink)
(هاشم سکاکی)
Registered User

milad22's Avatar

Groans: 3
یک حرکت انقلابی!
فکر میکنم برای ایجاد تاپیک جدید تو بازارچه مبلغی دریافت بشه بد نیست. و برای پاسخ گویی هزینه ای دریافت نشه.
ضمنا محمد جان...
یه مسئله دیگه هم یه سری برخورد های نامناسب هست که توی فروم داره انجام میشه و دوستان در بعضی موارد خویشتن دار نیستند. من سعی میکنم لینک چند تا از اونا رو براتون بفرستم(پیغام خصوصی)
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-03-01, 08:07 AM   #27 (permalink)
(میثم پورهاشمی)
مدیر بخش ISA Server

meysam22us's Avatar

Groaned at 3 Times in 2 Posts
خوب من هم یکی دوبار از بازارچه استفاده کردم جالب بود اصولاً داشتن مکانی برای خرید و فروش جالب و حرفه ای است .

ولی یکمی اما و اگر دارد . خوب مباحث دوستان همه درست است دوستی اشاره کرد که پست پ و ر ن و توی انجمن داد همی شد و حذف نمی شد بله فرمایش شما هم درست است ولی این اشاره به یک نکته ظریف دارد و اون اینه که همه مدیران و مسئولین سایت الزاماً بی کار و بی مشغله نیستند مخصوصاً بیشتر دوستان که توی کار شبکه هستند یا خودشون ISP دارند و یا مدیران شبکه های کوچک و بزرگ هستند و همه اینو می دونن که اصولاً شبکه مانند یک بچه 6 یا 7 ماهه است که هیچ وقت هم بزرگ نمیشه و به سادگی می تونه وقت شما رو به خودش برای مدت های طولانی مشغول کنه واسه همینه که گاهاً از اون پست ها دیده می شد و لی خوب خدایی من ندیدم که هفته ها پاک نشده باشه این اواخر هم که با همکاری جناب حکیمی این مشکل تقریباً حل شده .

درباره بازارچه هم باید بگم بله دریافت هزینه به نظر من بهتره فروشنده فروش خودش رو داره و این امر تقریباً بدون کنترل بود هواسه همین به سادگی میتونه به حقوق دیگران تجاوز کنه به نظرمن باید از فروشندگان هزینه ای تحت عنوان تبلیغات اخذ بشه و شرایطی هم در نظر گرفته بشه که خدای نکرده به حقوق انجمن و اعضاء لطمه ای وارد نشه
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-03-01, 09:06 AM   #28 (permalink)
(Alireza HBB)
Registered User

Alux's Avatar

Groans: 36
Groaned at 17 Times in 11 Posts
بنظر من اگه پولی بشه دیگه بازارچه ای وجود نخواهد داشت ...

چون دیگه کسی توش فعالیت نمی کنه
پاسخ به همراه نقل قول
تبلیغات

Old 2008-03-01, 09:26 AM   #29 (permalink)
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh's Avatar

Groans: 8
Groaned at 12 Times in 6 Posts
همونطور که اشاره کردم می شه نگرش های مختلفی به بازارچه داشت.
اجازه بدین نظرات مختلف را دریافت کنیم.
پاسخ به همراه نقل قول
Old 2008-03-01, 12:45 PM   #30 (permalink)
(tehran)
Registered User

tehrankids's Avatar

Groaned at 0 Times in 0 Posts
آره واقعا کم کم داشت دعوا راه میفتاد با یک عده انسان خود نما که چوب لا چرخ هم میزاشتند.یکم تعطیلات بد نیست.
پاسخ به همراه نقل قول
ارسال پاسخ

امکانات بيشتر جستجو در اين بحث
جستجو در اين بحث:

جستجوی پیشرفته
نحوه نمايش Rate This Thread
Rate This Thread:

قواعد نوشتن
ارسال مطالب جدید: not مجاز
ارسال پاسخ: not مجاز
ارسال ضمیمه: not مجاز
ویرایش نوشته های خود: not مجاز

کدهای vB: مجاز
شکلک ها: مجاز
کدهای [IMG]: مجاز
کدهای HTML: غیر مجاز
Trackbacks are مجاز
Pingbacks are مجاز
Refbacks are مجاز

مطالب مشابه
مطلب آغازگر انجمن پاسخ آخرین نوشته
آشنايي با حملات DOS masood_y مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2007-10-02 10:27 AM
آشنایی با ابزار IPTables sinaeslami مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2005-09-14 03:49 PM
مفاهیم پایه‌ای لینوکس sinaeslami Linux -ا- 0 2005-08-07 06:49 PM
نصب نرم افزار در لینوکس sinaeslami Linux -ا- 0 2005-07-21 01:55 AM
-مفاهيم اوليه پروتکل TCP/IP ( بخش دوم ) ccna مقالات عمومی شبکه -ا- 0 2004-09-08 10:09 PM

تمام زمان ها برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می‌باشد.
اکنون ساعت 08:31 PM است.