![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | ایجاد بخشی تحت عنوان آموزش سلام دوستان، از حدود چند روز پیش تو این فکر هستم که برای ارتقاء سطح علمی دوستان و اطلاع رسانی به علاقه مندان، بخشی تحت عنوان آموزش ایجاد بشه و در اون بخش، درسها و مدارک آموزشی، همچون MCSE / CCNA / Netwok+ / Cisco / ... آموزش داده بشه . از اینرو، هم اطلاعاتی برای دوستان علاقه مند در انجمن قرار داده میشه، و هم اینکه اوندسته از دوستانی که مثل من، از نظر سرمایه گذاری برای خرید کتاب ها و جزوات آموزشی در مضیقه قرار دارند (برای مثال میخواستم یه سری از کتار ها و جزوات CCNA رو بخرم میشد 45000 تومان!) راحت تر و به صرفه تر میتونن از آموزش های این مباحث استفاده کنند . برای شروع هم، خودم حاضرم کل مباحث مربوط به CCNA رو بر عهده بگیرم و در اختیار دوستان علاقه مند قرار بدم . خواستم مدیریت محترم، جناب حکیمی و سایر دوستان و صاحب نظران چه نظری در این خصوص دارند . __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | من موافقم. کار خوبیه. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| |
| | #4 (permalink) |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,281 Thanks: 118 Thanked 191 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | البته منظورتون رو درست متوجه نشدم اگر اون چیزی باشه که من فکر می کنم...در حد حرف می مونه و به عمل تبدیل نمیشه تجربش و دارم اولش همه قول همکاری میدن __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir |
| |
| | #5 (permalink) | |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | نقل قول:
همچنین اینکه فکر میکنم جناب حکیمی هم (هنوز نیومدن من دارم حرف از قولشون میزنم ! ) با اینمورد موافقت میکنند منتها باید اول شروع کنیم و بعد ایشون یه بخش مجزا براش در نظر بگیرن . فقط میخوام ببینم دوستان موافق چنین موضوعی هستند یا خیر، و هر دو گروه دوستان نظراتشون رو بگن تا در هر دو صورت یعنی چه ایجاد چنین بخشی چه عدم ایجاد، نکات مهم ملموس تر باشه. ممنونم. __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com | |
| |
| | #6 (permalink) |
| (amin djoneidi) سرپرست بخش Wireless Join Date: Nov 2004 Location: persia نوشته ها: 2,402 Thanks: 21 Thanked 414 Times in 311 Posts Groans: 2 Groaned at 6 Times in 4 Posts | خوب چیزی من هم هستم و استفاده می کنم!! با توکل به خدا شروع کنید __________________ هیچ اگر سایه پذیرد ما همان سایه هیچیم In God We Trust |
| |
| | #7 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | فقط باید یه ترتیبی داده بشه از copy & paste جلوگیری بشه. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| |
| تبلیغات |
| | #8 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | البته... جناب حكيمي هم كه تشريف آوردن منتها چيزي نگفتن... فقط يه سوال؛ به نظرتون اگه امكان سوال و جواب وجود داشته باشه بهتره يا نداشته باشه ؟ نظر خودم اينه كه اين مباحث بصورت يه كلاس ارائه بشن، در انتها، توي بخش تمرينات (يا يه همچين چيزي،) سوالات مربوط به هر درس پرسيده بشن . يه چيزي شبيه به بخش مقالات، كه در بخش مقاله ها فقط ميشه مقاله ها رو ديد و در صورتي كه كسي جواب و سوالي داشته باشه،* بايد از بخش بحث و تبادل نظر راجع به مقالات استفاده كنه . اينطوري فكر ميكنم انسجام درس ها و كلاس ها بيشتر و بهتر باشه . باقي دوستان نظري ندارند ؟ (چه در اينمورد چه ساير موارد) __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |
| | #10 (permalink) |
| (Peyman Yousefi) Registered User Join Date: Oct 2005 Location: ABHAR نوشته ها: 1,604 Thanks: 13 Thanked 81 Times in 65 Posts Groans: 0 Groaned at 4 Times in 4 Posts | منم اگه بتنونم کمک میکنم موافقم __________________ لحظه ای پاک بزرگ دل به دریا زد و رفت Metal_S2004@Yahoo.CoM |
| |
| | #11 (permalink) |
| (Saba N. A.) Registered User Join Date: Sep 2007 Location: Tehran نوشته ها: 38 Thanks: 0 Thanked 4 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | به نظر من هم عاليه. من پيشنهاد مي كنم يه تاپيك جدا براي موضوع آموزش ،*و يه تاپيك جدا براي پرسش و پاسخ در مورد همون موضوع ايجاد بشه. نحوه نام گذاري هم به شكلي باشه كه اين دو تاپيك كنار همديگه بمونن. با شروع كار با CCNA هم به شدت موافقم. از ارسال اي بوك و مسائل مشابه هم هر كاري از دستم برآد دريغ نخواهم كرد. موفق باشيد |
| |
| | #13 (permalink) |
| (Reza Behroozi) Registered User Join Date: Jun 2005 Location: Shiraz نوشته ها: 1,281 Thanks: 118 Thanked 191 Times in 140 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | یه سوال برام پیش اومد که این بخش , تفاوتش با بخش مقالات فعلی چی هست و خواهد بود؟ __________________ رضا بهروزی http://admins.ir reza@behroozi.info reza@admins.ir |
| |
| | #14 (permalink) |
| (شاهین غرقی) Registered User Join Date: Feb 2006 Location: iran/shiraz نوشته ها: 3,422 Thanks: 135 Thanked 660 Times in 407 Posts Groans: 5 Groaned at 13 Times in 12 Posts | منم سوال رضا رو دارم. اگر میخواین یه کلاس درس درست کنین خوبه. خیلی راحت میتونیم یه e-learning درست کنیم. من حاضرم بخش میکروتیکش رو به عهده بگیرم. به این ترتیب که کسی که میخواد آموزش بده یه سری مقاله و آموزش و سرور آنلاین و هر چیز دیگه ای که میخواد آماده میکنه و یاد میده. حالا هر کس هر سوالی هم پرسید جواب میده. __________________ Shahin Gharghi www.PersianAdmins.com Shahin@Admins.ir |
| |
| تبلیغات |
| | #15 (permalink) | ||
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | نقل قول:
اگه الآن به بخش مقالات سری بزنید، اون بخش بیشتر شامل مطالبی راجع به نحوه و چگونگی راه اندازی یک ابزار یا نرم افزار خاص هست تا توضیح در مورد ماجرای یک موضوع . تو پست اول هم که عرض کرده بودم : نقل قول:
در بخش مقالات نمیشه کتاب 700~800 صفحه ای CCNA رو توضیح داد و در نهایت اگه دوستی جایی رو متوجه نشده بود، بخواد سوال و جواب کنه . ایشالله تا امشب، اولین درس از مجموعه CCNA رو شروع خواهیم کرد . ایشالله جناب حکیمی هم تشریف بیارن و نظرشون رو بگن . پاورقی؛ جناب غرقی آواتار جدید مبارک ![]() __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com | ||
| |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| کتاب الکترونیکی - eBook | tsotodeh | مباحث عمومی -|- | 132 | 2008-11-14 09:03 PM |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| کاملترین مجموعه آموزش زبان | shatel | بازارچه -ا- | 0 | 2007-10-06 11:50 PM |
| مباحثی در مورد کرنل لینوکس | Alux | Linux -ا- | 0 | 2007-10-02 12:56 PM |
| آموزش تنظيمات TCP\IP در لينوكس | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-08-07 06:53 PM |