نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: MTU نت من از طرف شرکت درست تنظیم نشده

  
  1. #1
    نام حقيقي: alireza

    تازه وارد
    تاریخ عضویت
    Feb 2019
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    1
    سپاسگزاری شده
    0
    سپاسگزاری کرده
    0

    MTU نت من از طرف شرکت درست تنظیم نشده

    من از شرکت دیده بان نت دارم و خیلی راضیم هم به لحاظ حجم و سرعت و ....
    اما یه مشکلی داره که الان ماه ها هست باهاش درگیرم ولی چند وقته جدی پیگیر شدم تا حل شه اونم مشکل mtu هست ......
    مشکل اینجاست که وقتی چیز پی ان رو در حالت l2tp ست آپ می کنم چه در ویندوز و چه در روتر ایسوس ، سایت هایی مثل یوتیوب و تلگرم رو باز نمی کنه ولی با بقیه سایتا مشکلی نداره ...
    من یوزر و پس رو از مودم انتقاال دادم به روتر و در حالت pppoe ست آپ کردم تا بتونم راحت mtu رو در روتر تغییر بدم ، وقتی از 1492 میزارمش رو 576 یوتیوب باز میشه ولی تلگرم نمیشه ، روی گوشی اندرویدم یوتیوب باز میشه ولی رو ios نمیشه ، رو تی وی هم یوتیوب باز نمیشه ...
    576 خیلی عدد پایینی هست واسه mtu و اصولا نباید رو این عدد باشه ، هر عددی هم بوده تست کردم ولی نشد که نشد ...
    ولی وقتی نت موبایل ( ایرانسل ) رو شر می کنم رو پی سی و با همین چیز پی ان وصل میشه راحت اون دو سایت رو باز می کنه ، این نشون میده کانفیگ نت از سمت شرکت ایراد داره
    من با مدیر فنی شرکت مطرح کردم ولی توجهی به اون صورت نکرد ، الان نمی دونم چیکار کنم ، از طرفی هم نمی خوام شرکت رو عوض کنم چون برای من عالیه و ترابایتی حجم خوب و با کیفیت میده و خیلی راضیم .....



    موضوعات مشابه:

  2. #2
    نام حقيقي: ali

    عضو عادی
    تاریخ عضویت
    Jun 2010
    محل سکونت
    mashhad
    نوشته
    449
    سپاسگزاری شده
    339
    سپاسگزاری کرده
    38
    MTU رو برای اینکه به مشکل نخورید بگذارید روی 1500
    اما من فکر میکنم مشکل شما از DNS سرور تنظیم شده روی دستگاهتون باشه .
    برای اینکه مطمعن بشید بعد از اتصال به کانکشن L2TP روی دستگاه های تحت شبکتون که باهاشون مشکل بازکردن یوتیوب دارید، وب سایت زیر رو باز کنید.
    http://www.whatsmydnsserver.com/

    اگه دی ان اس سروتون رو ایرانی نشون داد ، به این معناست که با وجود اینکه تمام داده هاتون از داخل وی پی ان عبور میکنه اما داده های مربوط به دی ان اس از داخل آن عبور نکرده و به همین دلیل با بازکردن وب سایت ها مشکل دارید.
    پیشنهاد میکنم اگه چنین مشکلی دارید بعد از تنظیمات PPPoE و L2TP روی روتر خودتون DNS Server مورد استفاده روتر رو حتما بصورت دستی خارجی تنظیم نمایید مثلا بگذارید :
    8.8.8.8
    8.8.4.4



کلمات کلیدی در جستجوها:

هیچ کلمه ای ثبت نشده است.

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •