آموزش دستورات Diskpart – بخش سوم توجه: برای بکار بردن اغلب فرمان ها نیاز به فرمان های جانبی است.در تصاویر این متن آموزشی، فرمان اصلی با رنگ زرد و فرمان های جانبی با رنگ سبز مشخص شده اند. توجه2: در صورتی که قصد اجرا و تست دستورات آموزش داده شده در این مقاله را دارید، پیشنهاد می کنیم حتما از نرم افزار های مجازی سازی مانند VirtualBox ، Hyper-V یا VMWare و در صورت عدم دسترسی به آن ها از یک فلش مموری استفاده کنید. تست این دستورات بر روی Disk اصلی کامپیوترتان ممکن است باعث پاک شدن و از دست رفتن اطلاعات گردد.
Expand این فرمان حجم Vdisk را افزایش می دهد. به تصویر زیر توجه کنید:

FileSystem این فرمان File System درایوها و Allocation Unit Size مرتبط با همان File System را نمایش می دهد.

Import اگر می خواهید از دو یا چند دیسک استفاده کنید در هنگام اتصال دیسک جدید، باید آنرا وارد گروه دیسک های Online کنید. برای این کار دیسک مورد نظر را انتخاب و سپس Import کنید.
Inactive فرمان Active را به خاطر بیاورید، این فرمان نقطه مقابل آن است یعنی یک Partition را غیرفعال می کند.

List حتما تا الان به کاربرد این دستور پی برده اید؛ هرچند از نام دستور هم مشخص است ! تنها نکته ای که شاید برای شما جدید باشد این است می توانید لیست VDisk را هم ببینید:
List VDisk
List Disk
List Partition
List Volume
Merge در مورد VDisk ها قبلا گفتیم که می توان یک VDisk را در داخل VDisk دیگری ساخت. فرمان Merge این VDisk ها را به هم می چسباند و یکی می کند. ممکن است ساختن VDisk ها در داخل هم به صورت زنجیره وار باشد یعنی VDisk ی که در داخل آن یک VDisk می سازیم خودش داخل VDisk دیگری باشد و الی آخر. با گزینه Depth می توانید مشخص کنید که در این سلسله مراتب از دیسک های تو در تو، تا چند سطح بالاتر Merge شود.فراموش نکنید که قبل از استفاده ازین فرمان، VDisk مورد نظر را Select کرده باشید.
Merge VDisk Depth=1
Online این فرمان Disk ها یا Volume های Offline را Online می کند:
Online Disk
Online Volume

Offline عکس فرمان بالا

Offline Disk
Offline Volume
منبع: سایت هیوا شبکه




موضوعات مشابه: