نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7
سپاس ها 5سپاس
  • 2 توسط ARM
  • 1 توسط ARM
  • 1 توسط Firebirds
  • 1 توسط morteza205

موضوع: انجام پردازش های موازی از طریق کامپیوتری هایی که از طریق شبکه بهم متصل اند

  
  1. #1
    نام حقيقي: سعید

    عضو عادی شناسه تصویری Firebirds
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    253
    سپاسگزاری شده
    105
    سپاسگزاری کرده
    137

    انجام پردازش های موازی از طریق کامپیوتری هایی که از طریق شبکه بهم متصل اند

    با سلام

    شرایطی را تصور کنید که احتیاج به پردازش های با لود بالا داشته اید که همان طوری که میدانید از عهده این سی پی یو های کامپیوتر های دسکتاپ خارج است
    می خواستم ببینم آیا راهی ( نرم افزاری ) هست که بر روی کامپیوتر های دسکتاپی که باهم به صورت شبکه متصل اند نصب شود و لود یک برنامه را بین آن سیستم ها تقسیم کند ؟ و در آخر که کل آن پردازش توسط کل کامپیتور ها انجام شد کل اطلاعات را از آنها دریافت کرده و به صورت واحد نمایش دهد ؟

    با تشکر



    موضوعات مشابه:

  2. #2
    ARM
    ARM آنلاین نیست.
    نام حقيقي: علیرضا مشعلی

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری ARM
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته
    1,898
    سپاسگزاری شده
    2497
    سپاسگزاری کرده
    1832
    به این کار میگویند clustering
    بسته به سیستم عامل خود در مورد آن جستجو کنید .
    این عمل بستگی به نرم افزار هم دارد و اگر نرم افزار شما امکانات کلاسترینگ داشته باشد نتیجه بهتر خواهد بود .


    Firebirds و yogishiip سپاسگزاری کرده‌اند.

  3. #3
    نام حقيقي: Hanif Farahnak

    عضو ویژه
    تاریخ عضویت
    Feb 2010
    محل سکونت
    تهـــــران
    نوشته
    1,547
    سپاسگزاری شده
    1400
    سپاسگزاری کرده
    1174
    احساس می کنم همچین حالتی باید باشد :

    پردازش ابری یعنی چه؟
    در پردازش ابری تنها وظیفه‌ای که بر عهده کامپیوتر‌های شخصی است، ارتباط برقرار کردن با ابر است که به سادگی اتصال به یک سرور اینترنت است و از آنجا به بعد تمام کار‌ها توسط ابر کامپیوتری پردازش می‌شوند. اگر از سرویس‌های ایمیل تحت وب استفاده می کنید، هر روز به درون یک ابر کامپیوتری قدم می‌گذارید! با استفاده از این سرویس‌ها، اطلاعات و پردازش‌های ایمیل بر روی کامپیوتر شما اجرا نمی‌شود و توسط یک ابر کامپیوتری کنترل و مدیریت می‌شود.
    معماری پردازش ابری
    وقتی از پردازش به صورت یک ابر حرف می‌زنیم بهتر است که یک ابر کامپیوتری را در دو قسمت فرض کنیم: بخش انتهایی و ابتدایی. این دو قسمت توسط یک شبکه به هم متصل می‌شوند. این شبکه معمولاً اینترنت است.
    بخش ابتدایی همان قسمتی است که کاربران مشاهده می کنند و اطلاعات و شکل ظاهری نرم‌افزار‌هاست. بخش انتهایی همان "ابر" کامپیوتری است که پردازش‌ها را در بر می‌گیرد. نرم افزاری که برای ارتباط با بخش انتهایی مورد استفاده قرار می‌گیرد نیز جزو بخش ابتدایی است.
    بخش انتهایی یا همان ابر، از چندین کامپیوتر و سرور و واحد‌های ذخیره تشکیل شده‌است. از نظر نرم‌افزاری، ابر دارای هر گونه نرم‌افزاری می تواند باشد. و در این میان نیز کامپیوتری وظیفه مدیریت ابر و نظارت بر ترافیک و تبادلات اطلاعات را دارد.


    شرکت IBM این تکنولوژی را "پردازش بر حسب تقاضا" می نامد. برخی دیگر آن را "پردازش توری" و "نرم افزار بر حسب خدمت" نامیده اند. آخرین عنوان این تکنولوژی "پردازش ابری" یا Cloud Computing بوده است که اخیراً کلی گل کرده است! این مبحث به قدری پر سروصدا بوده که مدیرعامل شرکت Oracle، آقای Larry Ellison در کنفرانسی اعلام کرد که این پدیده فقط یک مُد زود گذر است.



    لری الیسون، مدیرعامل شرکت Oracle در مورد آیندهء پردازش ابری بدبین است.



    الیسون می گوید: "شاید احمقانه به نظر برسد، اما چیزی از این حرف هایی که می زنند نمی فهمم. چه می گویند؟ کاملاً مزخرف و بی معنی است."

    خیلی خوب! نفسی عمیق بکشید. علی رغم بدبینی آقای الیسون، پردازش ابری مفهومی کاملاً با معناست. ایدهء آن بسیار ساده است. به جای حفظ اطلاعاتتان بر روی کامپیوتر شخصی، آن را بر روی سروری در اینترنت نگهداری خواهید کرد. برای شما هیچ اهمیتی نخواهد داشت که این کامپیوتر کجا قرار دارد. این امکان وجود دارد که اطلاعات شما بر روی تعداد زیادی از کامپیوترها و نه فقط یک کامپیوتر حفظ و نگهداری شود. اطلاعات در جایی در هواست، در ابرها!

    اما تاوقتی که به اینترنت متصل باشید، و پهنای باند کافی هم داشته باشید، می توانید عکسها، فایل ها و حتی فیلم های خود را با استفاده از دستگاه مورد نظرتان مثل موبایل، کامپیوتر کیفی، یا کیوسک های اینترنت در فرودگاه به سرور مورد نظر منتقل کنید.



    پل موریتز، مدیرعامل VMware معتقد است: "مردم اطلاعاتشان را بر روی دستگاه خاصی نخواهند گذاشت بلکه آن را بر خدمتی که در ابرها ارائه می شود، قرار خواهند داد." شرکت VMware نرم افزار "مجازی ساز" یا Virtualization را تولید می کند که یکی از بازیگران مهم این صحنه است. این نرم افزار اجازه خواهد داد تا مهندسین صدها سرور را به یک بدنهء بزرگ پردازش اطلاعات مبدل کنند تا نرم افزار ها بهتر اجرا شوند.

    انتقال اطلاعات به ابر بدین مفهوم خواهد بود که مجبور نخواهید بود به خاطر بسپارید که فایل صفحه گستردهء خود را در کجای کامپیوتر حفط کرده اید و ناچار نخواهید بود از همه چیز backup بگیرید یا از دستگاهی به دستگاه دیگر منتقل کنید. ابرها به شما اجازه خواهند داد تا بانک اطلاعاتی را ایجاد کنید، آن را با خود حفظ کنید و تا زمانی که زنده هستید آن را توسعه دهید.



    تقریباً همهء شرکت ها در صنعت تکنولوژی اطلاعات در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند منجمله Microsoft که در هفته گذشته کنفرانس خود را عمدتاً به نمایش محصولات جدید در این حوزه معطوف ساخت. البته ما هنوز با ابرها فاصلهء زیادی داریم چون اتصالات اینترنت قوی نیستند و همه کاربرها به اتصالات پرسرعت دسترسی ندارند. و برخی از تکنولوژی های شبیه به "ابرها" چندان موفقیت آمیز نبوده اند. مسائلی در حوزهء امنیت هنوز مطرح است که بایدبه مرور زمان حل شود تا ایدهء پردازش ابری جابیفتد.



    بااین حال شرکت ها بهتر می توانند از این تکنولوژی بهره گیرند. شرکت آمازون درگیر ارائهء خدمات پردازش ابری شده و هم اکنون به 440000 برنامه نویس امکان اجارهء توان پردازش و فضای نگهداری اطلاعات می دهد که هر سه ماهه 30000 نفر به این تعداد می پیوندند. برخی دیگر از شرکت ها نیز به جای توسعهء زیرساختار اطلاعاتی خود، از آمازون استفاده می کنند تا نرم افزارهای جدید را بر روی ابرها مورد استفاده قرار دهند. شرکت هایی از قبیل Eli Lilly، New York Times، و National Geographic در این گروه قرار می گیرند. آمازون امیدوار است که با مرور زمان شرکت ها حاضر شوند فعالیت های بیشتری را به ابرها منتقل کنند چون این کار هزینه هایشان را کمتر خواهد کرد. تحلیل گر شرکت IDC معتقد است که تا سال 2012 بیش از 42 میلیارد دلار به سمت صنعت پردازش ابری سرازیر خواهد شد که در مقایسه با رقم فعلی که برابر با 16 میلیارد دلار است، قابل توجه می باشد. گفته می شود که پردازش ابری بنیاد 20 سال آیندهء صنعت تکنولوژی اطلاعات خواهد بود. به همین خاطر است که شرکت هایی از قبیل گوگل، آی بی ام، و سیسکو به این جهت در حال حرکتند.



    در داخل خود کامپیوترها نرم افزار‌های چند منظوره‌ای (رابط / Middleware) نیز وظیفه تنظیم پردازش‌ها و ارسال اطلاعات به ابر را دارند.
    با بیشتر شدن تعداد کاربران یک ابر، اطلاعات نیز به همین ترتیب بیشتر می‌شود. برای ذخیره اطلاعات زیاد در ابعاد کار‌های یک شرکت، نیاز به واحد‌های ذخیره بسیار پیشرفته و پرحجمی است. در بعضی از ابر‌ها از تمام اطلاعات داخل شبکه یک کپی گرفته می‌شود و آن را به عنوان Backup نگه داری می‌کنند تا در صورت ایجاد اخلال در ابر، بتوان از آن استفاده کرد.
    شاید فکر کنید که چرا یک شرکت یا یک شبکه از کامپیوترها باید اطلاعات و پردازش‌ها و تراکنش‌های خود را به شبکه دیگری بسپارد؟ در زیر به این سوال پاسخ می‌دهیم.
    • با استفاده از پردازش ابری، کاربران می‌توانند از هر کجا و در هر زمان از اطلاعات استفاده کنند و به ابر وارد شوند.
    • پردازش ابری هزینه‌های سنگینی که شرکت‌ها برای سخت‌افزار متحمل می‌شوند را کاهش می‌دهد. دیگر نیازی به خریدن هارد دیسک‌های پرظرفیت و پردازشگر‌های پیشرفته ندارید.از طرفی نیاز به فضاهای ذخیره Physical نیست و با قرار دادن اطلاعاتتان بر روی ابزار ذخیره دیگر تنها هزینه اجاره و دسترسی به اطلاعات خود را می‌پردازید.
    • هزینه خرید نرم‌افزار‌ها نیز تا حد زیادی کم می‌شود. زیرا دیگر نیازی به خرید یک نرم فزار برای هر کاربر نیست. تنها یک نرم‌افزار که برای پردازش ابری طراحی شده‌است برای تمام یک مجموعه کافی است.
    تنها نگرانی پردازش ابری، امنیت اطلاعات و نفوذپذیری این سیستم است. در صنعت IT اولین عاملی که موفقیت یک سیستم را تظمین می‌کند امنیت اطلاعات است.
    پردازش ابری در ابتدای راه خود است و شرکت‌های زیادی در این زمینه در حال سرمایه گذاری هستند. در صورت رفع مشکلات امنیتی این روش، پردازش ابری توجهات زیادی را به خود جلب خواهد کرد.

    منبع : infotech-0101.blogfa

    رایانش ابری - ویکی‌پدیا

    نقل قول نوشته اصلی توسط ARM نمایش پست ها
    به این کار میگویند clustering
    بسته به سیستم عامل خود در مورد آن جستجو کنید .
    این عمل بستگی به نرم افزار هم دارد و اگر نرم افزار شما امکانات کلاسترینگ داشته باشد نتیجه بهتر خواهد بود .
    جناب آقای مشعلی
    با سلام و احترام
    به نظر شما در clustering هدف بیشتر کاستن بار به وجود آمده روی یک سرور و همیشه در دسترس بودن سرویس ارائه شده بخاطر مشغول بودن یک سرور نیست تا پردازش جمعی سرور ها ؟؟؟
    با تشکر


    ویرایش توسط Hanif : 2011-02-13 در ساعت 01:40 PM
    hanif.farahnak [a t] gmail.com

  4. #4
    ARM
    ARM آنلاین نیست.
    نام حقيقي: علیرضا مشعلی

    مدیر بازنشسته شناسه تصویری ARM
    تاریخ عضویت
    May 2005
    محل سکونت
    اهواز
    نوشته
    1,898
    سپاسگزاری شده
    2497
    سپاسگزاری کرده
    1832
    هر دو نوع وجود دارد
    هم برای availability می توان کانفیگ کرد و هم برای performance.
    در نوع performance شما میتوانید از منابع سرور های مختلف در شبکه برای پردازش یک نرم افزار استفاده کنید .
    مثلا با Ansys عمل render کردن به سرعتی بسیار بیشتر امکان پذیر می شود .


    Hanif سپاسگزاری کرده است.

  5. #5
    نام حقيقي: سعید

    عضو عادی شناسه تصویری Firebirds
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    253
    سپاسگزاری شده
    105
    سپاسگزاری کرده
    137
    نقل قول نوشته اصلی توسط ARM نمایش پست ها
    به این کار میگویند clustering
    بسته به سیستم عامل خود در مورد آن جستجو کنید .
    این عمل بستگی به نرم افزار هم دارد و اگر نرم افزار شما امکانات کلاسترینگ داشته باشد نتیجه بهتر خواهد بود .
    بله با واژه کلاسترینگ آشنا هستم
    بگزارید کمی عملی تر و با سناریو پیش برویم تا به نتیجه دلخواه سریع تر برسیم
    فرض کنید شما باید یک فایل تصویری را به یک فرمت مثلا HD ریپ کنید هما طور که میدانید برای انجام این کار احتیاج به CPU لود بالایی دارید که در یک کامپویتر دسکتاپ وجود ندارد از طرف دیگر شما 50 عدد کامپیوتر ی در اختیار دارید که با CPU متوسط و بستر شبکه خوب بهم متصل اند بنابراین تصمیم میگیرید که از پرفومنس جمعی ای دستگاه ها که سیستم عامل 99% شان ویندوز XP هست استفاده کنید

    حال شما به نرم افزار احتیاج دارید که بتواند این کار Distribute کردن به درستی انجام دهد
    البته این مورد را هم در نظر بگیرید که نرم افزار Riper ما به تنهایی خودش قابلیت کلاستریگ ( Distribute ) را نداشته و ما حتما باید از یک نرم افزار واسط برای رسیدن به این خاسته ی خود استفاده کنیم
    حال سوالی که مطرح میشود این است که آیا اصلا یک اینچنین نرم افزار واسطی برای انجام این کار وجود دارد ؟


    Gold_ سپاسگزاری کرده است.

  6. #6
    نام حقيقي: سعید

    عضو عادی شناسه تصویری Firebirds
    تاریخ عضویت
    Jul 2009
    محل سکونت
    تهران
    نوشته
    253
    سپاسگزاری شده
    105
    سپاسگزاری کرده
    137
    نظری در مورد این سناریوی قشنگ نبود ؟



  7. #7
    نام حقيقي: مرتضي

    عضو عادی شناسه تصویری morteza205
    تاریخ عضویت
    Sep 2008
    محل سکونت
    نوشته
    31
    سپاسگزاری شده
    4
    سپاسگزاری کرده
    48
    پست مال خیلی وقت پیشه اما باید این سوال جواب داده بشه.

    راه حلت OpenMosix هست.
    اگر هم به کتاب «نصب و برپاسازی سرورهای لینوکس» آلن باغومیان دسترسی داری ضمیمه آخرش رو بخون توضیحات خوبی داره.


    Gold_ سپاسگزاری کرده است.

کلمات کلیدی در جستجوها:

پردازش های موازی

موازی کردن کامپیوتر

موازی کردن چند کامپیوتر

پردازش توری

پردازش موازی در کامپیوتر

پردازش موازی انسیس

پردازش هاي موازي

موازی کردن دو کامپیوتر

موازی کردن CPU دو کامپیوترشبکه کردن دو کامپیوتر برای پردازش موازیپردازش موازی در انسیسشبكه كردن چند كامپيوتر بصورت موازي پارالل کردن چند کامپیوترموازی کردن 2 cpuپردازش موازی چند کامپیوترپردازش روی چند کامپیوترکلاسترینگ موازیپردازش های توریپردازش چند کامپیوتریسری کردن دو سیستم تکنیکهای کلاسترینگ استفاده از پردازش کلاسترینگموازی کردن چند کامپیوتر برای اجرای برنامهپردازش موازی کامپیوتراتصال دو کامپیوتر جهت پردازش موازیپردازش موازی در شبکه

برچسب برای این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •