![]() |
| ||
| | #1 (permalink) |
| (علی آقاسی زاده) Registered User تاریخ عضویت: Feb 2010 محل سکونت: مشهد
نوشته: 4
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
| وجود Ping ولی عدم باز کردن صفحات وب
سلام من توی یک کافی نت هستم که تمام سیستمهایش درسته و به اینترنت متصل است اما یکی از سیستمهای چند روزی است که قطع شده و با هیچ کدام از مرورگرها صفحه باز نمیکند اما وقتی که یک سایت رو ping میکنم درست کار میکنه dns سرورش هم روی 8.8.8.8 اما هیچ فرقی نکرد sub net mask ش هم درسته نمیدونم باید چکار کنم اگه کسی میتونه راهنماییم کنه |
| | |
| | #2 (permalink) |
| (مسعود م) Registered User تاریخ عضویت: Feb 2010 محل سکونت: مشهد
نوشته: 1
|
سلام دوست عزیز احتمالات متعددی وجود داره ولی تجربه ای که من دارم در این مورد اینکه نصب برخی نرم افزارها و عملکرد آنها جلوی باز شدن صفحات اینترنت رو می گیره مثل فیلتر شکن ها، اگه فیلتر شکنی فعال باشه احتمال داره توی این مورد دخیل باشه، یا وجود ویروس در سیستم شما دلیل دیگه ای برای این موضوعه |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (حمید قنبریان) Registered User تاریخ عضویت: Oct 2009 محل سکونت: کرج
نوشته: 216
Groans: 2
Groaned at 3 Times in 3 Posts
|
با سلام 2 احتمال وجود دارد یکی نصب نرم افزار های ف.ی.ل.ت.ر شکن که اگر به درستی بسته نشود باعث این مشکل میشود . دوم ویروسی شدن این دستگاه که ممکن است IE شما را خراب کرده باشد .اگر یک مرورگر دیگر مانند Firefox استفاده کن ببین مشکلت حل میشه یا نه .
__________________ ...Armageddon Comes Hamid_gh@yahoo.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (shinyboy) Registered User تاریخ عضویت: Sep 2008 محل سکونت: shiraz
نوشته: 30
|
سلام منم یه سوال در مورد پینگ داشتم گفتم همین جا بپرسم امید وارم اساتید جواب بدن. تو یه شبکه محلی که یه سرور داره. و تمام سیستم ها از طریق اون به اینترنت وصل میشن.چرا سیستم ها همدیگرو پینگ نمی کنن؟ منظورم اینه که وقتی سیستمی که تو شبکه هست و میتونه به سرور(اینترنت ) وصل بشه توسط سیتم های دیگه شبکه پینگ نمیشه. !!! مگه اینکه : فایر وال ویندوز اون سیتستم رو آف کنی.! آیا راهی هست که بشه بدون آف کردن فایر وال سیستم ها به هم شبکه بشن و همدیگرو پینگ کنن؟!! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| (Reza) Registered User تاریخ عضویت: Oct 2007 محل سکونت: Mashhad
نوشته: 394
Groans: 21
Groaned at 3 Times in 3 Posts
| نقل قول:
__________________ The great pleasure in life is doing what people say you cannot do REZAD136 @ GMAIL.COM | |
| | |
| | Yama12 (2010-02-09) |
| | #8 (permalink) | |
| (علی آقاسی زاده) Registered User تاریخ عضویت: Feb 2010 محل سکونت: مشهد
نوشته: 4
| نقل قول:
با firefox هم این کا رو کردم اما جواب نداد | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (Ali Afzalan) Registered User تاریخ عضویت: Apr 2009 محل سکونت: Karaj
نوشته: 240
Groans: 8
|
سلام توی IE برید به قسمت:Tools/Internet Options/Connections/LAN Settings و تمامی گزینه ها رو غیرفعال کنید. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| (ملکوت) Banned تاریخ عضویت: Apr 2009 محل سکونت: تهران
نوشته: 62
|
دوست عزیز چک کن همون طور که دوستان راهنمایی کردن اگه پراکسی خاصی ست نشده بود از DNS های زیر استفاده کن مشکل حل میشه : 217.218127.104 217.218.127.105 |
| | |
![]() |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |
| | |||||