![]() |
| ||
| | #2 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator تاریخ عضویت: Dec 2002 محل سکونت: Iran - Tehran
نوشته: 5,198
Groans: 30
Groaned at 42 Times in 22 Posts
|
برخی SMTP Server ها هستند که روی Windows XP نصب می شوند. اگر دقیق تر بگویید چه کاری می خواهید انجام دهید می توان بهتر راهنمایی کرد.
__________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (Mohammad Hakimi) Administrator تاریخ عضویت: Dec 2002 محل سکونت: Iran - Tehran
نوشته: 5,198
Groans: 30
Groaned at 42 Times in 22 Posts
|
شما می بایست یک Mail Server راه اندازی کنید. روی Windows XP می توانید از MDaemon استفاده کنید.
__________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (علیرضا مشعلی) مدیر عمومی تاریخ عضویت: May 2005 محل سکونت: اهواز
نوشته: 1,090
Groans: 39
Groaned at 9 Times in 9 Posts
|
|
| | |
| | #8 (permalink) |
| (pouriya) Registered User تاریخ عضویت: Jun 2009 محل سکونت: tehran
نوشته: 5
Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
|
شما باید دقیقا مشخص کنید که می خواید چه کاری انجام بدید. بهتر از mail سرور ها استفاده کنید. اما روی windows server شما می توانید سرویسی که نیاز دارید رو فعال و استفاده کنید. و برای هر کاربر یک mail جدا گانه ایجاد کنید
__________________ APS www.aps-line.blogspot.com |
| | |
| | armashali (2009-07-06) |
| | #9 (permalink) |
| (Hamid reza Kabiri) Registered User تاریخ عضویت: Aug 2007 محل سکونت: Tehran
نوشته: 15
|
من میخوام بدون اینکه به میل سرور سایتی وصل شم از روی کامپیوتر خودم بتونم ایمیل ارسال کنم من از هاستی که استفاده می کنم اجازه ارسا بیشتر از 25 ایمیل در روز رو نمیده و اسکریپت سایت من برای تایید ها و درخواست های کاربران ایمیل های زیادی رو حدود 100 تا 200 ایمیل در روز رو باید بتونه ارسال کنه به خاطر محدودیت سرور می خوام میل سرور رو رو کامپیوتر خودم راه اندازی کنم و ایمیل ها رو از طریق کامپوتر خودم ارسال کنم |
| | |
| | #10 (permalink) |
| (hossein) Registered User تاریخ عضویت: Jun 2009 محل سکونت: tehran
نوشته: 113
Groans: 2
Groaned at 1 Time in 1 Post
|
با سلام اگه بخواین exchange نصب کنین حتماً باید روی server2003 یا 2008 باشه. بعد شما نمی تونین mailserver رو روی سیستم خودتون نصب کنید بخاطر حجیم شدن database و معمولاً اینکه رو mailserver هم application دیگه ای نصب نمی کنن.بعد باید درون exchange یک smtp virtual server درست کنین جهت هدایت mail هاتون به بیرون از organization .حالا می تونین با owa یا همون کنسول وب exchange به سرور login کنین و نامحدود mail ارسال کنید. البته exchange یک پیشنهاده موفق باشین |
| | |
| | #11 (permalink) |
| (Hamid reza Kabiri) Registered User تاریخ عضویت: Aug 2007 محل سکونت: Tehran
نوشته: 15
|
ممنون از پاسختون ولی حجم ایمیل های ارسالی من زیاد نیست و برای ارسال انبوه و تبلیغاتی نمی خوام استفاده کنم من سایتم 3 هزار کاربر داره که عضو هستن و می خوام خبرنامه داشته باشه اطلاعیه ها و نشست ها رو به اطلاع کاربران برسونه و دریافت هم ندارم و اگه ایمیلی بیاد می خوام به ایمیل سایت اصلی بره چون من فقط سایت رو طراحی کردم و مدیر سایت کسی دیگه ای هستش ولی اینا سایت رو با من تصفیه نمی کنن چون خبرنامه کار نمیکنه و قبول هم نمی کنن مشکل از هاست هست که اسپم اکتیوتی میگیره ( هاست رو هم خودم گرفتم ) با هاست هم صحبت کردم میگه فقط در حالت ویرچوال سرور (VPS , VPD) اجازه ارسال نا محدود میده و اصلا هم برام به صرفه نیست یه سرور 2003 یا 2008 بخوام واسه این کار راه بندازم چندتا سرور اس ام تی پی هم نصب کردم ولی کار نمی کنن ، سیستم خودم ویندوزش اکس پی هست همیشه در حال دانلود و روشن و IP ثابت داره |
| | |
| | #12 (permalink) |
| (hossein) Registered User تاریخ عضویت: Jun 2009 محل سکونت: tehran
نوشته: 113
Groans: 2
Groaned at 1 Time in 1 Post
|
اگه حتی 1000کاربر توی lan خودتون هم داشتین باز همین پیشنهاد رو بهتون می دادم البته اونجا دیگه virtual smtp نمیخواست بلکه آدرس mail ها رو از تو gal استخراج می کردو تو organizationخودتون flow می کرد. در هر صورت هزینه رو چرا شما باید بکنید؟ مدیران سایت انجام می دن دیگه؟از طرفی مدیر سایت حتماً قدرت آنالیز داره و بایدtroubleshootin کنه؟در غیر اینصورت بعید نمیدونم که دارن ادا در می آرن. |
| | |
![]() |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | امتیاز به این موضوع |
| | |||||