+ پاسخ
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 از مجموع 26

موضوع: شبکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟NET

نام حقیقی: bahram

عضو عادی helex8800 آواتار ها
    نوشته
    71
    سپاس
    56
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته

Icon12 شبکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟NET

سلام خدمت دوستای عزیز
    اینجوری معلومه حالا حالا در کاردانی و کارشناسی و ارشد رشته ی به نام شبکه نداریم علتش!!!!!!!!!!!
    حالا به نظر شما ها که مدرک شبکه رو در ایران گرفتید این مدارک در مراکز صنعتی جایی داره یا اصلا اینا رو قبول دارن !
    ایا شبکه رو در دانشکدههای فنی و حرفه ای یا پیام نور ،علمی کاربردی در کاردانی یا کارشناسی دارن اخه در ازاد ودولتی که تا اینجا که میدونم حتی تا ارشد هم چیزی به نام شبکه ندارن (رشته ای به این گستردگی)،متاسفانه !
    خواهش دیگه اینکه میشه گرایشهای کامپیوتر را در همه مقاطع به صورت کامل ذکر کنید؟
    وبعدی اینکه در کدوم گرایش کامپیوتر بیشتر سرمایه کمتری لازم دارد ،کار در مراکز صنعتی بیشتر برایش وجود دارد با توجه به حال و اینده و اینکه کدام گرایش به شبکه نزدیکتر است تا کارشناسی ؟

نام حقیقی: Reza

عضو عادی Dj Pashmak آواتار ها
    نوشته
    424
    سپاس
    352
    دریافت 196 سپاس در 126 نوشته
    1-گرایش شبکه از گرایشهای کارشناسی ارشد رشته IT است و در چند دانشگاه کشور ارائه میشه.

2-داشتن مدرک معتبر صرفا یه جور تائیدیه برای شماست.هر کجا برین علاوه بر ارائه مدرک(اگر بخوان) یه مصاحبه ای چیزی هم خواهد داشت.مطمئن باشید هیچ کجا صرف داشتن مدرک به شما کار نخواهد داد. همونطور که خیلی جاها افراد به واسطه تجربه و تخصصشون مشغول به کارن و در خیلی جاها هم به کسانی که از شبکه بوق حالیشون نیست کارای مرتبط با شبکه دادن.برای فهمیدن و لذت خودت بخون و کار کن مطمئن باش ضرر نمیکنی.

3-از همه گرایش های کامپیوتر به درستی اطلاع ندارم.
    در کاردانی که نرم افزار هست.در کارشناسی نرم افزار و سخت افزار و در کارشناسی ارشد گرایش ها متنوعند: نرم افزار،هوش مصنوعی که فکر میکنم از گرایشهای نرم افزارند.
    رشته فناوری اطلاعات هم در بعضی از دانشگاهها هست گرایشهای ارشد متنوعی هم داره مثل شبکه و امنیت اطلاعات.

4-من به عنوان یک برادر کوچکتر و به عنوان کسی که الان به جای اینکه علاقه خودش رو در نظر بگیره و رشته مورد علاقه اش رو بخونه دارم چرندیات رشته برق رومیخونم بهتون توصیه میکنم اون چیزی که علاقه دارید بخونید به سرمایه و... هم کاری نداشته باشید که این حساب کتابها در مملکت ما که چیزی ثبات نداره راه به جایی نمیبره و فقط شما و شخص شما برای آیندتون باقی خواهید ماند.یه گرایش که سرمایه کمی بخواد انتخاب میکنید ولی وقتی دارید درسهاش رو میخونید مدام خودتون رو نفرین و لعنت میکنید که چرا فلان رشته یا گرایش رو نخوندین.بهترین برنامه نویس در دانشگاه ما رشته اش سخت افزار بود.دو کتاب در دوران دانشجویی منتشر کرده بود و چندین مدرک بین المللی در زمینه برنامه نویسی داشت اما از خوندن درسهای سخت افزار(قسمت های مشترک با برق)نفرت داشت.جالبه بدونید یک ترم هم مشروط شده بود.

پرحرفی کردم اما نوشتم چون خودم از بالای این مسئله زیاد ضرر کردمو عقب افتادم.نه تنها مالی که مهمتر از اون روحی و فکری.
    The great pleasure in life is doing what people say you cannot do

REZAD136 @ GMAIL.COM

3. 1 سپاس

helex8800 (2008-11-14)

نام حقیقی: n.s

عضو عادی
    نوشته
    63
    سپاس
    17
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته
    نقل قول نوشته اصلی توسط helex8800 نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستای عزیز
    اینجوری معلومه حالا حالا در کاردانی و کارشناسی و ارشد رشته ی به نام شبکه نداریم علتش!!!!!!!!!!!
    حالا به نظر شما ها که مدرک شبکه رو در ایران گرفتید این مدارک در مراکز صنعتی جایی داره یا اصلا اینا رو قبول دارن !
    ایا شبکه رو در دانشکدههای فنی و حرفه ای یا پیام نور ،علمی کاربردی در کاردانی یا کارشناسی دارن اخه در ازاد ودولتی که تا اینجا که میدونم حتی تا ارشد هم چیزی به نام شبکه ندارن (رشته ای به این گستردگی)،متاسفانه !
    خواهش دیگه اینکه میشه گرایشهای کامپیوتر را در همه مقاطع به صورت کامل ذکر کنید؟
    وبعدی اینکه در کدوم گرایش کامپیوتر بیشتر سرمایه کمتری لازم دارد ،کار در مراکز صنعتی بیشتر برایش وجود دارد با توجه به حال و اینده و اینکه کدام گرایش به شبکه نزدیکتر است تا کارشناسی ؟
    سرکاریه

نام حقیقی: Mohammad Rasoul Rasti

عضو ویژه M-r-r آواتار ها
    نوشته
    6,331
    سپاس
    1,026
    دریافت 1,521 سپاس در 1,045 نوشته
    نقل قول نوشته اصلی توسط mwebgard نمایش پست ها
    سرکاریه
    میشه بفرمایین چی سرکاریه ؟
    به پیام خصوصی هایی غیر از سلام و علیک، پاسخ نمیدهیم !

6. 1 سپاس

helex8800 (2008-11-14)

نوشته
    71
    سپاس
    56
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته

Icon12

بابا Reza جون من دیر شناختمت.خیلی دمت گرم.بفرمایید ناهاری شامی در خدمت باشیم.
    من هم مشکل خودتو داشتم رشته ام برق بود ولی به امید خدا رشتهام عوض کردم و امدم کامپیوتر و علاقه زیادی هم به سخت افزار و شبکه دارم و علاوه بر درسهای تخصصییم چیزای دیگی رو هم یاد میگیرم که واقعا به دردم میخورند
    دوست عزیز کدوم رشته بیشتر تو صنعت کاربرد زیاد تری داره (تا کارشناسی) وبه شبکه هم نزدیکتر است؟

نوشته
    71
    سپاس
    56
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته
    سرکاریه

عضو عادی
    نوشته
    63
    سپاس
    17
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته

Icon13

نقل قول نوشته اصلی توسط M-r-r نمایش پست ها
    میشه بفرمایین چی سرکاریه ؟
    اینکه این مورد رو میشه به فرموده شما خیلی راحت از اینترنت سرچ کرد ...
    تولیست شاخه های دانشجویی !
    من نمیدونم چرا هر وقت بنده سوالی میپرسم شماها فقط میفرمایید باید از اینترنت سرچ کنم !؟
    چرا ؟ واسه اینکه فقط یک زنم .............!؟
    البته دیگه مهم نیست ...

نوشته
    424
    سپاس
    352
    اینکه این مورد رو میشه به فرموده شما خیلی راحت از اینترنت سرچ کرد ...
    تولیست شاخه های دانشجویی !
    من نمیدونم چرا هر وقت بنده سوالی میپرسم شماها فقط میفرمایید باید از اینترنت سرچ کنم !؟
    چرا ؟ واسه اینکه فقط یک زنم .............!؟
    البته دیگه مهم نیست ...
    دوست عزیز نه به خاطر اینکه من پاسخ ایشون رو دادم بلکه برای اینکه در جریان باشید تجربه عینی دیگران رو هیچ وقت و هیچ کجا تا با افرادی نظیر خودت که احتمال داره دچار همون مشکل باشند طرح نکنی جواب درستی نمیگیری.

این مسئله برای شما سرکاریه.برای این دوستمون یک دغدغه فکری و شاید برای من یک تجربه دردناک.

REZAD136 @ GMAIL.COM

نوشته
    424
    سپاس
    352
    دوست عزیز کدوم رشته بیشتر تو صنعت کاربرد زیاد تری داره (تا کارشناسی) وبه شبکه هم نزدیکتر است؟
    نمیفهمم منظورت از صنعت دقیقا چیه.اما اگر شبکه میخوای و هدفت شبکه باشه باید تو مایه های همین برق و اینا بخونی و شبکه کار کنی

انتخاب دیگه شما هم میتونه نرم افزار یا سخت افزار باشه که تفاوتش کاملا مشخص و واضحه.

در هر حالت دیگه ای هم میتونی هر رشته غیر مرتبط دیگه رو بخونی و اون چیزی که میخوای کار کنی ولی اینجا تو کشور ما مدرک مرتبط داشته باشی بهتره.

REZAD136 @ GMAIL.COM

عضو عادی
    نوشته
    63
    سپاس
    17
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته

Icon3

نقل قول نوشته اصلی توسط Dj Pashmak نمایش پست ها
    دوست عزیز نه به خاطر اینکه من پاسخ ایشون رو دادم بلکه برای اینکه در جریان باشید تجربه عینی دیگران رو هیچ وقت و هیچ کجا تا با افرادی نظیر خودت که احتمال داره دچار همون مشکل باشند طرح نکنی جواب درستی نمیگیری.

این مسئله برای شما سرکاریه.برای این دوستمون یک دغدغه فکری و شاید برای من یک تجربه دردناک.
    دوست عزیز من منم چند روز پیش یک دغدغه فکر داشتم درباره اینترنت ماهواره ای اما بقیه دوستانتان به جای اینکه بهم جواب قانع کننده بدند فقط مسخره ام کردند و گفتند میتونی از اینترنت سرچ کنی !
    نمیدونم چرا همه باید فکر کنند ادم واسه مقاله واسه استادشه که فقط سوال میپرسه ؟
    یه وقتهایی واسه اطلاعات عمومی خودش میپرسه ویا شایددغدغه ای که شما اسم اش رو گذاشتید ...

نام حقیقی: س. عزت پور

عضو عادی shnov آواتار ها
    نوشته
    539
    سپاس
    156
    دریافت 158 سپاس در 116 نوشته
    سرکارخانوم وبگرد ! سرکاری با سرچ کردن خیلی فرق میکنه ها... .
    و مهمتر از همه سرچ کردن اصلا" به معنی مسخره کردن نیست... .
    تا می اندیشیم زنده هستیم
    www.OfoghCo.com
    www.Shnov.com
    Y! ID: shnov

14. 1 سپاس

helex8800 (2008-11-14)

عضو عادی
    نوشته
    63
    سپاس
    17
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته
    نقل قول نوشته اصلی توسط shnov نمایش پست ها
    لطفا باز نگری بفرمایید ...

نوشته
    71
    سپاس
    56
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته

Icon10

نقل قول نوشته اصلی توسط shnov نمایش پست ها
    ohkl ,f
    درست داره میگه !شما یه بازنگری کنی مساله ات حل میشه ؟
    من بعد از اینکه وب رو خوب جستجو کردم و به جایی نرسیدم مزاحم دوستانم شدم ؟

نوشته
    71
    سپاس
    56
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته

اینترنت ماهوارهای

خانم وبگرد تا اینجا هم که میدانم 2 نوع اینترنت ماهوارهای داریم !
    1_اولی هم اطلاعات رو میفرسته و هم میگیره که هم هزینه زیادی داره وبیشتر به درد شرکتهای نرم افزاری و ISP ها میخوره و شرکتها که به درد کاربر خانگی نمیخوره چون هزینه اش خیلی زیاده
    دومی ام اینکه فقط اطلاعات رو میگیره سرعتش هم کمتر از اولی است ولی هزینه اش کمتر است.

عضو عادی
    نوشته
    63
    سپاس
    17
    دریافت 5 سپاس در 5 نوشته

Icon1

خانم وبگرد تا اینجا هم که میدانم 2 نوع اینترنت ماهوارهای داریم !
    1_اولی هم اطلاعات رو میفرسته و هم میگیره که هم هزینه زیادی داره وبیشتر به درد شرکتهای نرم افزاری و ISP ها میخوره و شرکتها که به درد کاربر خانگی نمیخوره چون هزینه اش خیلی زیاده
    دومی ام اینکه فقط اطلاعات رو میگیره سرعتش هم کمتر از اولی است ولی هزینه اش کمتر است.
    نه دوست عزیز
    ما سه نوع اینترنت ماهواره ای داریم :
    اینترنت افلاین
    در سراسر دنیا افراد مختلف از اینترنت ماهواره ای آفلاین در حال استفاده هستند و در حال دانلود فایلهای مختلف هستند و ماهواره برای آنها فایلها را ارسال میکند تا دریافت کنند در این روش شما هم میتوانید از فرصت استفاده کنید و فایلهایی که آنها در حال دریافت هستند را دریافت کنید . برای اینکار شما احتیاج به سخت افزار اینترنت آفلاین یکطرفه دارید و برای دانلود هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنید .

اینترنت یکطرفه
    این روش به این دلیل یکطرفه نامیده می شود که شما از طریق دیش خود فقط دریافت اطلاعات دارید و ارسال اطلاعات شما از طریق خط تلفن یا ADSL و یا ... انجام می شود در این روش شما علاوه بر خرید تجهیزات اینترنت یکطرفه باید ماهیانه هزینه ای به شرکت تهیه کننده اینترنت ماهواره ای بپردازید که بسته به سرویس شما این هزینه ها متغیر می باشد

اینترنت دو طرفه
    در این نوع از اینترنت ماهواره ای دریافت و ارسال اطلاعات از طریق دیش انجام می شود به اینصورت که اطلاعات شما از طریق LNB مخصوص دریافت می شود و اطلاعات شما از طریق دستگاهی به نامTransmitter به ماهواره ارسال می شود در این روش قیمت تجهیزات سخت افزاری و نیز هزینه های ماهیانه نسبت به روش اول بسیار گران تر است
    سیستم های بسیاری در جهان از اینترنت ماهواره ای دو طرفه استفاده میکنند.دراينترنت ماهواره ای دو طرفه از تکنولوژی IP multicasting استفاده میشوداين حالت امکان ارتباط ٥,٠٠٠ کانال بصورت همزمان و از طريق صرفا يک ماهواره فراهم خواهد شد.
    IP multicasting داده های مورد نظر را از يک نقطه به چندين نقطه و بصورت فشرده، ( در يک زمان ). ارسال خواهد کردبا فشرده سازی اطلاعات، حجم داده ها کاهش و از پهنای باند موجود استفاده بهينه خواهد شد

من دارم به پیشنهاد یک مجله (که نمیخوام به خاطر به وجود اومدن تبلیغات اسمش رو اینجا ببرم ) یک مقاله مینویسم در همین مورد و پس از اتمام اون اگه اعضای گروه تمایل داشته باشند میتونم اونو جزو مقالات این گروه بزارم تا کمی و کاستیهاشو برام مشخص کنید .

+ پاسخ
صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین