![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (محمد بازویی) Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 259 Thanks: 53 Thanked 8 Times in 8 Posts Groans: 1 Groaned at 4 Times in 2 Posts | XAMPP دوستان سلام نمی دونوم تا حالا با پرتال XAMPP کار کردین ؟ من روی ویندوز تصب کردم و وقتی در Address : می رم وارد صفحه اصلیش می شه ... ولی نمی دونم چه جوری باید کنسولش رو بیارم ... اینم آدرس سایتش : __________________ :::اگه بخوای می تونی::: محمد ابراهیم بازویی آخرین ویرایش توسط power در 2008-10-08 ساعت 10:26 AM. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| Registered User Join Date: Oct 2005 نوشته ها: 49 Thanks: 2 Thanked 4 Times in 2 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | من xamp رو نصب نکردم ولی از wamp استفاده می کنم صفحه کنسولش رو هم ای این آدرس میارم __________________ هر موفقیتی 5% استعداد و 95% پشتکار نیاز داره . |
| | |
| | #3 (permalink) |
| (محمد بازویی) Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 259 Thanks: 53 Thanked 8 Times in 8 Posts Groans: 1 Groaned at 4 Times in 2 Posts | ممنون از جواب ولی wamp چیز دیگه ایه و به عنوان server وب و دیتابیس و PHP از اون استفاده می کنن. ولی Xampp یک نوع پرتال متن باز __________________ :::اگه بخوای می تونی::: محمد ابراهیم بازویی |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| (( حسن رئیسی )) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: تهران-ایران نوشته ها: 432 Thanks: 5 Thanked 129 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 3 Times in 3 Posts | نقل قول:
من خودم از این برنامه دارم استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم . یک سئوال آیا این برنامه در کنار iis نصب شده است ؟ در صورت مثبت بودن باید بگوئید که روی چه port ای تنظیم کردیی ؟ راستی نسخه نصبی هم بگو __________________ هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ، آرزوی دیگران است؟! جک لندن http://www.raeissi.ir | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (محمد بازویی) Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 259 Thanks: 53 Thanked 8 Times in 8 Posts Groans: 1 Groaned at 4 Times in 2 Posts | با تشکر از شما آقای رئیسی : من از IIS استفاده نمی کنم . وقتی که برنامه رو نصب کردم خودش phpmyadmin و apache و mysql رو روی سیستم نصب کرد . من حتی صفحه مربوط به XAMPP رو هم می بینم ولی نمی دونم برای دیدن Control panel باید چطور عمل کنم . اینم مشخصاتش : ###### ApacheFriends XAMPP (Basispaket) version 1.6.8 ###### + Apache 2.2.9 + MySQL 5.0.67 (Community Server) + PHP 5.2.6 + PHP 4.4.9 + PEAR + PHP-Switch win32 1.0 (von Apachefriends, man nehme die "php-switch.bat") + XAMPP Control Version 2.5 from NAT32 Windows Software Router Home Page (September 12, 2008) + XAMPP Security 1.0 + SQLite 2.8.15 + OpenSSL 0.9.8i + phpMyAdmin 2.11.9.2 + ADOdb 4.990 + Mercury Mail Transport System v4.52 + FileZilla FTP Server 0.9.27 + Webalizer 2.01-10 + Zend Optimizer 3.3.0 + eAccelerator 0.9.5.3 für PHP 5.2.6 (auskommentiert php.ini) __________________ :::اگه بخوای می تونی::: محمد ابراهیم بازویی |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (( حسن رئیسی )) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: تهران-ایران نوشته ها: 432 Thanks: 5 Thanked 129 Times in 84 Posts Groans: 3 Groaned at 3 Times in 3 Posts | معمولا زمانی که می خواهید سایتی را در این سیستم بالا بیاورید باید وارد مسیر نصب برنامه Xampp بشوید و سپس در داخل آن بدنبال فولدر htdocs بگردید . حال کافیست سایت خود را توسط یک فولدر مجزا درون آن قرار دهید بطور مثال من فولدر test را می گذارم حالا برای دسترسی به این ترتیب عمل می کنم http://localhost/test برای وصل شدن به phpmyadmin = http://localhost/phpmyadmin البته با دادن آدرس http://localhost/xampp به صفحه برنامه وارد می شوید که از منوی کنار آن کلیه سرویسها در اختیارتان است امیدورام راهنمای مورد استفاده قرار گرفته باشد __________________ هیچ می دانی فرصتی که از آن بهره نمی گیری ، آرزوی دیگران است؟! جک لندن http://www.raeissi.ir |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (محمد بازویی) Registered User Join Date: Mar 2006 نوشته ها: 259 Thanks: 53 Thanked 8 Times in 8 Posts Groans: 1 Groaned at 4 Times in 2 Posts | آقای رئیسی بهترین توضیحی رو که می شد رو دادید. واقعا لطف کردین. اگر مشکلی بود مجددا مزاحمتون می شم. __________________ :::اگه بخوای می تونی::: محمد ابراهیم بازویی |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| سوال - راه اندازی سرور هاستینگ | spsgorgan | Windows Server Family -ا- | 4 | 2008-06-11 09:23 AM |