![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| (hamidreza) Registered User Join Date: Sep 2008 Location: tehran نوشته ها: 6 Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | اشتراک گذاری ADSL از طریق DialUp کسی میدونه آیا میشه اینترنت رو که از طریق ADSL میگیرم رو از طریق DialUp به کسه دیگه بدم؟ چطوری باید این کار رو بکنم؟ کانکشن برای اتصال طرف از طریق Dial Up میتونم درست کنم ولی اینترنت رو چطوری بهش بدم؟ آخرین ویرایش توسط hamidreza7 در 2008-09-15 ساعت 01:06 PM. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #2 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: شهر گور نوشته ها: 3,791 Thanks: 310 Thanked 469 Times in 363 Posts Groans: 63 Groaned at 35 Times in 22 Posts | قبلا بار ها و به کررات و مفصلا !!! توضیح داده شده. قربان جستجو بفرمایید . __________________ محمد رسول راستی www.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (hamidreza) Registered User Join Date: Sep 2008 Location: tehran نوشته ها: 6 Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | من یه اینکامنگ کانشکن درست کردم ولی طرف وقتی dial میکنه و میخواد وصل بشه این ارور(ارور 733) رو بهش میده که نمیدونم چیکار کنم. اگه امکان داره راهنمایی کنید خیلی ممنون اینم عکس از ارور ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| (hamidreza) Registered User Join Date: Sep 2008 Location: tehran نوشته ها: 6 Thanks: 3 Thanked 0 Times in 0 Posts Groans: 0 Groaned at 1 Time in 1 Post | اینقدر یاری نکردید تا محبور شدم خود کفا بشم راه حل مشکل رو برای کسایی میگم که شاید بعد از من به این مشکل بر بخورند برای حل مشکل بر روی کانکنشن دیال آپ کسی که میخواد وصل بشه باید کلیک راست کنید و propertise رو انتخاب کنید و روی گزینه networking کلیک کنید ![]() و بعد در قسمت Networking بر روی setting کلیک کنید ![]() پس از آن در پنجره جدید تیک گزینه آخر رو بر دارید ![]() حاالا دیگه این مشکل رو نخواهید داشت و به راحتی وصل خواهد شد. موفق باشید. |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مشکل اشتراک گذاری اینترنت بویسله NAT در ویندوز سرور 2003 | mounsyar | مباحث عمومی شبکه -ا- | 4 | 2008-09-17 03:55 PM |
| به اشتراک گذاری اینترنت با کابل کراس | sky_star2 | مباحث عمومی شبکه -ا- | 5 | 2008-08-24 01:21 PM |
| بررسی دلایل قطعی اینترنت در تهران !!! | keyvan | مباحث عمومی شبکه -ا- | 2 | 2008-04-30 03:10 PM |
| به اشتراک گذاری اینترنت وایرلس بین 2 کامپیوتر | shahab_intezari | Wireless -ا- | 2 | 2006-06-02 05:14 AM |
| به اشتراک گذاری اینترنت با استفاده از وینروت | js1800 | Proxy / Cache / Firewall -ا- | 6 | 2005-08-25 11:53 AM |