![]() |
| ||
| به انجمن Perisan Networks خوش آمدید. این انجمن محیطی برای بحث و تبادل نظر در مورد مسائل مختلف موجود در شبکه های کامپیوتری است. در این انجمن می توانید پرسشهای خود را مطرح نمایید و در مورد آنها با دیگران به تبادل نظر بپردازید، از تجربیات دیگران استفاده کنید و تجربیات و دانش خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. مشاهده مطالب نوشته شده و خواندن نوشته های دیگران آزاد است، ولی برای دسترسی به تمامی قابلیتهای انجمن (نظیر نوشتن مطلب و دریافت فایل ها و ...) حتما باید ثبت نام کنید. پیش از ثبت نام قوانین انجمن به شما نمایش داده می شود، خواهشمندیم حتما با دقت قوانین را مطالعه فرمایید. برای ثبت نام در انجمن از این صفحه استفاده کنید. اگر در حین ثبت نام و یا ورود به انجمن با مشکلی مواجه شدید، از طریق این صفحه و با پر کردن فرم مربوطه به مدیر انجمن اطلاع دهید تا مشکلتان بررسی و برطرف گردد. |
| |||||||
| ثبت نام | قوانین انجمن | جستجو | نوشته های امروز | علامت گذاری انجمن ها به عنوان خوانده شده |
![]() |
| | LinkBack | امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث | رتبه بدهيد | نحوه نمايش |
| | #1 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2005 نوشته ها: 66 Thanks: 4 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | با سلام دوستان من یک اشکال در زمینه logon تحت domain روی کلاینتهایی دارم که روی آنها visual basic نصب شده است . لازم به ذکر است که روی کلاینتی که vb نصب باشد حتما باید با کاربر admin local وارد شوید . وگرنه vb در بعضی قسمتها به مشکل بر می خورد . همچنین من power user را هم امتحان کردم جواب نداد . حال در یک شبکه بزرگ که به ناچار همه کاربران باید تحت domain وارد شوند در مورد آنهایی که vb دارند این مشکل وجود دارد .خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید . ![]() __________________ هر کجا هستم باشم آسمان مال من است |
| | |
| تبلیغات |
| تبلیغات در Persian Networks |
| | #3 (permalink) |
| Registered User Join Date: Sep 2005 نوشته ها: 66 Thanks: 4 Thanked 1 Time in 1 Post Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | ممنون از پاسختون منتها این حالت اگر هم جواب بده در مورد کاربر local است ، اما در مورد log in تحت domain چطور؟ __________________ هر کجا هستم باشم آسمان مال من است |
| | |
| | #5 (permalink) |
| (َامير عرب بيگي) Registered User Join Date: Feb 2004 Location: Esfahan نوشته ها: 668 Thanks: 6 Thanked 28 Times in 11 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | سلام شما توي رجيستري ويندوز پوشه كليد هاي نرم افزار VB* را پيدا كنيد و بعد روي آن راست كليك كرده و Permissions رو انتخاب كنيد. در اين قسمت كاربر Administrator رو وارد كنيد و بهش دسترسي Full control رو بديد. انشاالله كه مشكلتون اين جوري حل ميشه. __________________ امير عرب بيگي a_arabbeigi@yahoo.com Amir.Arabbeigi@Gmail.com |
| | |
| | #6 (permalink) |
| (eli,m) Registered User Join Date: Oct 2007 Location: iran نوشته ها: 27 Thanks: 4 Thanked 7 Times in 3 Posts Groans: 0 Groaned at 0 Times in 0 Posts | vb سلام من هم این مشکلو داشتم پرسیدم این کارو کردم فقط و فقط و تنها فقط يوزر اي رو كه ميخواي بتونه برنامه نصب كنه و يا برنامه خاصي رو اجرا كنه عضو Local Admin كامپيوتر خودش بكن. MyComputer/Right Click/Manage/local user and groups/groups/administrator/add/"Domain_Name/Username"/ok |
| | |
![]() |
| امکانات بيشتر | جستجو در اين بحث |
| نحوه نمايش | Rate This Thread |
| |
مطالب مشابه | ||||
| مطلب | آغازگر | انجمن | پاسخ | آخرین نوشته |
| مقاله در مورد ایزا | tactools | Microsoft ISA Server -ا- | 67 | 2008-11-11 01:41 PM |
| معرفي يه نرم افزار اكانتينگ مجاني!!! با امكانات باور نكردني | benyamin1385 | بازارچه -ا- | 8 | 2008-02-20 04:44 PM |
| امكانات نرم افزار اكانتينگ مجاني تا 30 خط | benyamin1385 | بازارچه -ا- | 1 | 2008-02-18 07:36 PM |
| معرفی چند نرم افزار | babbazzaz | مباحث عمومی شبکه -ا- | 4 | 2007-04-09 07:45 PM |
| تعریف نرم افزار آزاد | sinaeslami | Linux -ا- | 0 | 2005-07-20 01:53 AM |