سلام
من یک مشکلی دارم که براتون مینویسم و امیدوارم مثل دفعات قبل که نسبت به بنده لطف داشتین و سوالاتم رو بی پاسخ نمی گذاشتید اینبار هم راهنمایی بفرمایید
من در یکی از شهرستانهاز که فقط سرویس دیتا مخابرات وجود داشت و هیچ isp یا امکان adsl هم نداره یک کافی نت راه انداختم
برای این منظور از یک اشتراک اینترانت یا همون اینترنت ملی با سرعت 256 استفاده کردم و از سوی دیگه یک سرور با rras و خط adsl 384 با ای پی ولید راه انداختم که از شهرستان به اون vpn میزدم و هر کدوم از دستگاه ها که فعلا 6 تا هست ولی به زودی 16 خواهد شد به طور مستقل به سرور vpn می زدن ( البته به دلیل داشتن 14 تا ایپی رنج اینترنت ملی میتونستم از این روش استفاده کنم )
مشکل اصلی من کند بودن باز شدن صفحه های وب در حد یک پنجم سرعت در روی همون سرور هست حتی وقتی که فقط یک دستگاه به سرور vpn وصل شده و عملا باید سرعتی در حد همون سرور داشته باشه
دوما دانلود در این روش بعد از 3 4 ثانیه از 11 کیلو به 2 کیلو در مواقع خلوت و به 2 دهم کیلو بایتدر مواقع شلوغ میرسه در صورتی که این شلوغی
در باز کردن صفحه ها هیچ تاثیری نداره و باند سرور vpn هم پر نشده و میتونه با 15 دانلود کنه و 12 هم اپلود کنه ( اینو از باز کردن نرم افزار تورنت فهمیدم وقتی صدای دوستم تو کافی نت در اومده بود و داشت سرش به دیوار میکوبیدمن با نرم افزار تورنت تونستم به راحتی 15 تا دانلود و 12 تا اپلود کنم
باند 256 شهرستان هم خالی هست
ایا برای vpn زدن از همین rras استفاده کنم یا روش دیگری مثل openvpn رو پیاده کنم ؟
در مورد openvpn مطلب اموزشی ساده و اکابری واسه من مهندس بی سواد دارین تا مثل او بیسوادا به عکساش نگاه کنماینگلیسی هم ای یکمی بلدم ها
یک بدبختی دیگه کا دارم میخواهند این یدونه ایپی ولید رو هم ازم بگیرن و میگن کم داریم نمیشه با شما هم بدیم و هزار تا داستان
وقتی هم که ایپی ولید نباشه شهرستان که نمیتونه به سرور وصل شه و اینترنت بگیره و باید با همون اینترانت که دوزار ارزش نداره بمونه
جالب اینجاست که ای پی های که تو ابر ایپی ایران هستن و از طریق مخابرات به isp ها داده شدن میتونن ایپی های رنج 10 اینترانت ملی رو پینگ کنن مثل همین ایپی ولیدی که من دارم
از طرفی وقتی از dhcp شرکت برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنم باز من می تونم روتر و سرو این کافی نت رو پینگ کنم و اگه روش rras ست کنم میتونم این بار به عنوان یک یوزر به شبکه داخلی کافی نت وصل بشم ولی اصولا اینبار اینترنت خودم هم تبدیل به اینترانت میشه
حالا یک سوال ایا میشه اب سر بالا برهو من بعد از وصل شدن به زیر شبکه کافی نت با vpn کانکشن انترنت خودم رو به طرف سرور اون سرازیر کنم
؟ اگه بشه که خیلی عالی میشه و من یک عمر دعا گوی شما خواهم بود
بدبختی تموم بشو نیست که![]()
گویا به دلیل استفاده isp های بزرگ از شبکه اینترنت ملی برای انتقال باند های بالا در حد 20 مگا استفاده میکنن اقایون در اداره دیتا دل پیچه گرفتن که چرا بجای تهیه پوینت تو پوینت که مثلا برای انتقال یه 64 ناقابل اگه استان عوض شه باید 180 تومن ماهانه بدن با 24 تومن قضیه رو حل می کنن
و احتمالا یه نقشه ای برای جلوگیری از ارتباط بین شبکه اینترنت ملی با همین ایپی های ولید ایرانی هم بکشن یا حد اقل پرت های vpn رو ببندن یا ایپی که
یوزر اینترانت به اون وصله رو فیلتر می کنن ( این عین حرف یکی از دوستان تو دیتا هست)
خلاصه دلیل این روده درازی این هست که![]()
به احتمال زیاد منم مجبور شم از point to point استفاده کنم و به دلیل گرون بودن بیش از حد و نیاز به یک ست روتر تلبس دیگه برای محل سرور نیاز خوام داشت فوقش پولم برسه یک 64 پوینت تو پوینت بگیرم و دست به دامن ماهواره بشم تا رسیو بگیرم
به خصوص عصر ها که تمام سیستم ها پرن و بعد زیاد شدن سیستم ها خود 256 به زوووووور جواب میده و از طرفی ادسل ها هم که عصر ها واقعا به دلیل شیر بالا به درد نخور میشن و .....
حالا به نظر شما من برای بعد از ظهر این کافی نت چیکار کنم ای pay to go از opensky بگیرم که میگه سرعت 2 مگاست ولی هر گیگش 7.5ه یا اینکه از همون سرویس800 مگ فیکس بعد شیرش بگیرم یا اصلا سرویسی هست که بشه با سرعت یک بند مثلا 384 یا 256 یک بند از ماهواره دیتا گرفت که مبلغش زیاد نشه کلا من چیکار کنم
؟
راستی بعد از گرفتن سرویس از ماهواره چیکار میشه کرد که فیلتر مخابرات روش اعمال شه ایا غیر از vpn زدن به یک سرور در داخل ایران که معمولا از دیتا گرفتن از مخابرات هم گرونتر در میادراه دیگه ای نیست
مثلا از راه ست کردن dns ایران که البته فقط یک فرضه یا استفاده از روشی که پرت 80 از vpn سرور رد شه و دانلود و اینجور مسائل مستقیم بیاد
فشاری روباند سرور در ایران نیاره؟
از همه بدتر راهی هست بشه جلوی تشخیص ماهواره ای بودن اشتراک دریافت از طریق tracert رو گرفت ؟
راستی ایا دولت ایران مثل دولت چین به فکر سالم کردن اینترنت شهروندان مقیم خارجش نیستچون چین چنتا پ * ر*ک*س*ی سرور گردن کلفت را انداخته که خودم هم از اون استفاده میکنم و اینترنت میشه اینترنت چینی
با تشکر پیشاپیش از راهنمایی شما بی صبرانه منتظر پاسخ های پر بار شما سروران هستم که همواره چراغ راه شخص بنده در انجمن بوده

LinkBack URL
About LinkBacks
در مواقع شلوغ میرسه در صورتی که این شلوغی
من با نرم افزار تورنت تونستم به راحتی 15 تا دانلود و 12 تا اپلود کنم
باند 256 شهرستان هم خالی هست 
و من بعد از وصل شدن به زیر شبکه کافی نت با vpn کانکشن انترنت خودم رو به طرف سرور اون سرازیر کنم
؟ اگه بشه که خیلی عالی میشه و من یک عمر دعا گوی شما خواهم بود 
راه دیگه ای نیست