@ llsaeidll
این توضیحات رو مطالعه کردین؟
رکود بی سابقه در انجمن به نظرتون اینها غیر واقعی و تخیلیه؟
شاید شما فراموش کرده باشید که روزانه چند بار بحث و جدل بازاری در بازارچه پیش می آمد.
شاید فراموش کرده باشید آن جو مسمومی که همه احساس می کردند هرکس پاسخی می نویسد می خواهد بازار دیگری را خراب کند.
شاید ندیده باشید که برخی احساس داشتن سرقفلی می کردند و با تازه وارد ها به بدترین شکل و با بدترین لحن برخورد می کردند.
نه این که این ها در دیگر بخش های انجمن نباشد، هست، ولی خیلی کمتر، چون بحث سودآوری مالی در دیگر بخش ها نیست این اتفاق ها خیلی کمتر می افتد، برای همین است که به شدت با تبلیغات در دیگر بخش ها مقابله می شود.
این یک جنبه، جنبه دیگر آن: حتما شما در جریان نیستید که من بابت فروش محصولات Crack شده و دزدی ایرانی چند بار تهدید شده ام که از من و انجمن شکایت می کنند.
شاید ندانید که قانونی برای وب سایت های اینترنتی وجود ندارد و هر قاضی بر اساس سلیقه اش و برداشتش می تواند حکم صادر کند. شاید مثال های درگیری های حقوقی را ندیده باشید، ولی من در بین انجمن های دوستانم چنین شرایطی را دیده ام. تازگی ها رئیس قوه قضاییه بخشنامه کرده که با وب سایت ها باید با همان قانون دیگر مطبوعات برخورد شود، این یعنی این که تمامی مسئولیت نوشته های مندرج در آن با مدیر مسئول نشریه و در مورد وب سایت ها احتمالا صاحب آن سایت است. هر چقدر هم که ذکر شده باشد مسئولیت نوشته ها با خود افراد است!
بد نیست بدانید این نکات قانونی را یکی از همان افرادی که مرا به شکایت تهدید کرده بود، به من گوشزد کرد!
ببینید، این موضوع شوخی نیست. یا می توانیم مدیریتش کنیم، یا اگر نمی توانیم تعطیلش می کنیم.
بازارچه یک بخش جنبی انجمن بود، اصل نبود. اگر این بخش جنبی بخواهد باعث دردسر برای اصل ماجرا شود، همان بهتر که نباشد. اگر بتوانیم مدیریت و اداره اش کنیم مشکلی نیست. مهم اداره کردن و مدیریت کردنش است.
اداره کردنش هم به صورت دوستانه و رفاقتی جواب نمی دهد. این روش را آزمایش کرده ایم. هم در دیگر بخش ها و هم در خود بازارچه. نشد. همه مشغولیت دارند و هیچ کس را نمی توان بخاطر کاری که رفاقتی انجام می دهد و در ازایش دستمزدی دریافت نمی کند بازخواست کرد که چرا به موقع عمل نکردی و ... . باید ابزار تشویق و تنبیه داشت. به نظر من راهش این است که فردی را استخدام کنیم و در ازای کاری که قرار است انجام دهد به او دستمزد بدهیم تا پاسخگو باشد و مسئول در برابر انجام وظیفه اش.
ببینید، من در مورد این موضوع چندین بار توضیح داده ام، ولی باز هم متهم می شوم! آخرین اتهام خیلی جالب بود! این که از بابت سودی که دیگران می برده اند ناراحت بوده ام !!! و برای همین درش را تخته کرده ام!!! این دیگر بی معرفتی است. واقعا من را اینطور شناخته اید؟!
من از تقلا برای توجیه و اثبات خود متنفرم. بار گذشته با خودم عهد کردم که در این باره دیگر صحبتی نکنم. ولی باز هم وقتی شک شما را در مورد لجبازی خواندم، لازم دیدم باز هم توضیح بدهم. امیدوارم بیانم گویا بوده باشد.
پیروز باشید.