| به نظر من حق با آقای حکیمی هست ، اونایی که در بسیاری از انجمن ها اکثر پست هاشون شامل جملات قصار و یا کپی پیست اطلاعات سایتهای دیگه هست و تازه اگر زرنگ باشند گه گداری از امکانات انجمن ها بهره می برند اونها بیرون گود نشستن که دم از دموکراسی می زنند و نمی دونند مدیریت یک انجمن چقدر زمان بره و چقدر گرفتاری داره و چقدر فکر آدم رو مشغول فقط مدیریت کلی اون می کنه چه برسه مدیریت مدیران و از همه بدتر مدیریت کاربر ها ، من مزه اش را چشیدم واقعا کار زمان بریس و مشغله فکری عجیبی برای انسان به وجود می یاره ، احساس مسئولیت سنگین نسبت به قشری خاص ، جدا از خرج و مخارج اجاره یه سرور سرعت بالا برای دسترسی بهتر کاربران که خود این جای تامل داره به هر حال وقتی داریم از یک فرومی استفاده می کنیم اون فروم می شه خونه دوم ما ، خودمون باید به اندازه توانمون برای ارتقاء اون فروم آستین بالا بزنیم البته از اون طرف هم باید استقبال بشه ! ناگفته نماند به نظر من از طرف مدیریت انجمن هم یه ایراداتی وارده ، آقا ی حکیمی دل بزرگی دارند مطمئنم به دل نمی گیرند ، بعضی از سیاستهاشون رو باید بازنگری کنند مثلا در به کاربردن بعضی از سرویسهای فروم که تو روحیه همکاری اعضای مفید ، تاثیر منفی می زاره . به نظر من مشخصه یه مدیر خوب فقط پست زیاد و یا متخصص بودن در زمینه خاص نیست ، یه مدیر خوب می تونه تنها با داشتن خصوصیت خوش فکری بسیار موثر تر از چندین متخصص باشه. البته قصد اهانت به مدیران رو ندارم ، تک تکشون برای همه ما ها عزیز هستند و ما ها بهشون مدیونیم . آخرین ویرایش توسط behands در 2008-10-06 ساعت 04:54 AM. |