نمایش پست تنها
قدیمی 2008-10-02, 03:39 PM   #34 (permalink)
M-r-r
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

M-r-r آواتار ها

Groans: 76
Groaned at 39 Times in 26 Posts
در مورد فیلترینگ لازم نیست اینقدر تذ بزگر بدیم، از بیش از 5 سال پیش تا الآن ابزاری هست به نام CS1000 که کل این فیلترینگ رو براحتی هم انجام میده...

اما در مورد تعداد کاربران خیلی زیاد، حدود ده دقیقه پیش، 60تا کاربر تلفنی داشتم، 22تا ADSL . خودم هم روی LAN وصل هستم، با سه تا از مشترکهام تو مسنجر در حال چت کردن هستم، هیچ مشکلی هم نه برای یاهو میل وجود داره، نه یاهو مسنجر.
قابل توجه اینکه، ساعت 3 صبح امروز، که فقط 5تا کاربر تلفنی داشتم، نه مسنجر باز میشد، نه یاهومیل، اما سایت یاهو و باقی مسنجر ها به راحتی باز میشدن.

راجع به DNS هم من حدودا 3 یا 4 ماهه که دارم از DNS سرور داخلی استفاده میکنم . قبل از این مشکل یاهو و سرویس هاش رو به دلیل مشکلات DNS ها تقریبا هر روز داشتم، (در این خصوص حتی تاپیک هم زدم) اما از زمان استفاده از این DNS داخلی مشکل کامل رفع شده؛ حتی دیشب DNS رو هم عوض کردم، تمام آدرس هایی که میدونستم، هیچکدوم جواب نداد...

از همه این ها که بگذریم؛
فکر میکنم وقت اون رسیده که برنامه نویس های حرفه ای مملکتمون، دست به کار نوشتن نرم افزاری بشن که بتونه سرویس جایگزین یاهو رو ارائه کنه . سرویسی که هم بروی ایرانی ها باز باشه، هم خارجی ها؛
M-r-r آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول