نمایش پست تنها
قدیمی 2008-10-01, 05:17 PM   #12 (permalink)
dammkon
(میثم معظمی گودرزی)
Registered User

dammkon آواتار ها

Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
من که تا امروز در مقابل این وضع نا سامان pap ها از ورود به باج دهی به این شرکت های مسخره خود داری کرده بودم
امروز دیگه نا چارام که به یکی از این شرکت های گردن کلفت باج بدم تا بتونم به امور روز مره زندگی خودم بتونم ادامه بدم و با این همه زحمت که پای جا انداختن اینترنت تو خونه های مردم کشیدیم بریم یک گوشه ای و یک کاسه گدایی به دستمون بگیریم و گدایی کنیم . یا اینکه خیلی وضعمون خوب باشه نهایتا بریم یک سوپرمارکت باز کنیم بشینیم به روزگار گذشته که این دولت محترم چجوری از پلکان ساخته شده به دست این isp ها ی کوچیک بالا میره و به راحتی برای خودش حقی قائل میشه که هر جا که دلش خواست خودش و شرکت مخابرات ایران بره و بازار اینترنت رو هم مثل بقیه بازار های دیگه خراب کنه و بوی گند این بازار هم کله ما اینترنتی ها رو درد بیاره و ..........
چی بگم دلم خونه از این بازار بسیار زیبا
فکر میکنن ما دلمون نمی خواد که همه اینترنت خوبی داشته باشن و بدون دردسر بشینن خونشون و اینترنت استفاده کنن و زندگیشون امروزی تر بشه
چرا ما شرکت های کوچیک بیشتر از همه تلاش کردیم و می کنیم . حاضریم بیشتر از این که تا حالا تلاش کنیم ولی افسوس که این روزگار دیگه آخر عمرش رو میگذرونه و همین آب باریکه که تا حالا تو سفره من و شما ها بوده دیگه داره خشک میشه
بیایید به فکر یک راه چاره اساسی باشیم