نمایش پست تنها
قدیمی 2008-09-22, 12:44 AM   #12 (permalink)
koorosh
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh آواتار ها

Groans: 11
Groaned at 16 Times in 10 Posts
ببینید دوستان
همه ما ممکن است در شرایط مختلف رفتاری انجام بدهیم که اشتباه باشد. مهم این است که سعی کنیم رفتارهای اشتباهمان را تکرار نکنیم.
حال اگر بخواهیم به تاریخ نقب بزنیم، می توانیم اشتباهات مختلفی پیدا کنیم و به آنها دست اندازی کنیم. من فکر نمی کنم در صورتی که فردی اشتباهاتش را پذیرفته باشد و رفتارش را اصلاح کرده باشد، استناد به اشتباهات گذشته اش دلیل مناسبی برای محاکمه امروزش باشد.

چند نکته در مورد مباحثی که اینجا مطرح شد.

@ Vahsha1
همانطور که گفتم مواردی که به نظرتان خطایی رخ داده است را به من اطلاع دهید تا بررسی کنم. اگر موارد اشتباه را گزارش ندهید نمی توانید انتظار داشته باشید به صورت خود به خود مشکلات حل شود. مطمئن باشید ارزش گزارش ها بسیار زیاد است. من روزانه گزارش های مختلفی دریافت می کنم و سعی می کنم در اولین فرصت به آنها بررسی کنم. این گزارش ها به نوعی شرکت همه اعضاء در مدیریت انجمن است.

شما باز هم در ادامه به بحث با آقای Alux پرداختید. ببینید اگر در صورت بروز مشکل شما موضوع را شخصا رسیدگی کنید و طرف مقابل هم شخصا پاسخ بدهد و این چرخه ادامه پیدا کند، همه انرژی مان صرف این مسائل می شود. پس لطفا اجازه بدهید در صورت بروز مشکل، از طریق گزارش به مدیریت، موضوع بررسی و برطرف شود.
در مورد موضوع خاصی که باعث نوشتن این مطلب توسط شما شده است، من هنوز هیچ اطلاعی در مورد اصل ماجرا ندارم. لطفا لینک آن مطلب را برای من بفرستید تا بررسی کنم. نگران نوشته های حذف شده نباشید، می توانم از Backup ها استفاده کنم و ببینم موضوع چه بوده است.

شما به کاربران دیگر اشاره کردید، این رفتار شما مودبانه نیست و از شما می خواهم در رفتار خود تجدید نظر کنید.

و در آخر من هم به نکته ای که آقای راستی گفت اشاره می کنم که درست نیست که با به وجود آمدن یک مشکل از ترک صحنه صحبت کنیم.

@ Alux
در انجمن خصوصی مدیران دو نوشته قرار داده ام و چند نکته را در آن ذکر کرده ام. آنها را برای اولین بار در انجمن های عمومی هم می نویسم. حسن این کار این است که دیگر کاربران هم متوجه می شوند رسما از مدیران چه انتظاراتی وجود دارد و اگر رفتاری برخلاف این موارد دیدند، موضوع را گزارش می دهند.

توضیح این که این نوشته ها جدید نیستند و تاریخ نوشتن آنها 20050810 است.
شرحی بر وظایف مدیران
قبل از هر چیز باید از شما تشکر کنم که وقت خود را در اختیار بهبود وضعیت انجمن و هماهنگی و مرتب نمودن و در کل مدیریت قسمت های مختلف انجمن قرار داده اید.
توضیحاتی که می نویسم برای این است که نکاتی را که همه در ذهنمان داریم مکتوب کرده باشیم. می دانیم که اگر شخصی از نظر رفتاری صلاحیت نداشت، مدیر نمی شد. پس توضیحات صرفا برای تاکید و یادآوری است.

اختیاراتی که یک مدیر در اختیار دارد به شرح زیر است:

ویرایش نوشته ها
حذف نوشته ها
باز کردن و بستن مطالب
مدیریت مطالب

لطفا پیش از شروع کار نگاهی به قوانین انجمن بیندازید.

در حقیقت تمام تلاش ما این است که قوانین انجمن را رعایت کنیم و سعی کنیم دیگران نیز قوانین را رعایت کنند.
قوانین انجمن هم به دنبال فراهم کردن فضایی سالم و کارامد برای تعامل بین افرادی است که در زمینه شبکه فعالیت می کنند و در قالب این انجمن، دانسته ها و تجربیات خودشان را با دیگران به اشتراک می گذارند و برای رفع مشکلاتشان از دیگران کمک می گیرند.

از اصلی ترین وظایف هر مدیر، کنترل و مدیریت بخش خود و هدایت بحثها و مطالب در چهارچوب مناسب، جلوگیری از پراکندگی بحث و حذف نوشته های نامربوط و نامناسب از بحثهایی که محور خاصی را دنبال می کنند.

از مهمترین خصوصیات رفتاری یک مدیر می توان از صبر و شکیبایی و ادب و نزاکت نام برد.
من می توانم وقتی "محمد حکیمی" هستم، هرگونه که دوست دارم صحبت کنم و رفتار کنم و همه مسئولیت رفتارهایم را هم شخصا بر عهده بگیرم. ولی وقتی در قالب مسئول و مدیر انجمن در آمدم و زیر نامم نوشته شد "مدیر"، از آن به بعد رفتار ها و برخورد هایم به پای کل انجمن نوشته می شود. اگر رفتار نادرستی انجام دهم، نمی گویند "محمد حکیمی" فلان کار را کرد و فلان حرف را زد، بلکه می گویند یکی از مدیران Persian Networks آن گونه رفتار کرد!

در هیچ شرایطی نباید اقدام به برخورد های توهین آمیز بکنیم. حتی اگر شخصی به من نوعی توهین کرد، من نباید مقابله به مثل کنم بلکه باید سعی کنم در نهایت احترام و ادب، او را متوجه رفتار ناشایست خود کنم.

باید سعی کنیم از برخورد های شخصی بپرهیزیم. نباید این حس در شخصی به وجود آید که ما با شخص او مشکلی داریم. بلکه اگر مشکلی هست، با نحوه رفتار افراد است و نه با شخص آنها.
من شخصا در این چند سال تمام تلاشم را کرده ام که این حس را به کسی منتقل نکنم.
از مدیران هم می خواهم در این زمینه دقت کافی را به کار گیرند.

لطفا به نوشته های جدید در بخشی که مدیریت آن را بر عهده دارید دقت نمایید. این امکان وجود دارد که هر گاه مطلب جدیدی در بخش شما نوشته شد از طریق email به شما اطلاع داده شود. به صورت پیش فرض این امکان را غیر فعال کرده ام. اگر تمایل داشتید بگویید تا این امکان را برای شما فعال کنم.

مدیران اختیار کامل (به جز بستن ID افراد) در کنترل و مدیریت بخش خود دارند ولی در مقابل مسئولین سایت پاسخگوی تمامی اقداماتی که انجام می دهند خواهند بود.

نکاتی را هم در قالبی متفاوت نوشته ام که متشکر می شوم آنها را هم مطالعه نمایید:
ده نکته برای تبدیل شدن به یک مدیر بد!

لطفا اگر تصور می کنید نکته ای وجود دارد که باید به عنوان مدیر مد نظر داشته باشیم، در قالب مطلبی جداگانه مطرح نمایید تا در مورد آن بحث کنیم و آن را بررسی کنیم.
با کمک شما کم کم این نوشته کامل تر می شود و نکات مختلف در آن گنجانیده می شود تا یک شیوه عملکرد کامل برای مدیران به دست بیاوریم.

باز هم از شما دوستان گرامی سپاسگذارم.

ده نکته برای تبدیل شدن به یک مدیر بد
1- نیازی به مراجعه زیاد به انجمن هایی که مدیریت آنها بر عهده شماست وجود ندارد. دو بار در ماه کافی است. هیچ کس به این موضوع توجه نمی کند.
2- هیچ مطلب جدیدی آغاز نکنید. این کار بر عهده کاربران است. شما فقط مسئول ویرایش یا حذف مطالب و نوشته ها هستید.
3- تا جایی که می توانید با کاربران بحث کنید. از زمانی که مدیر شده اید چیزی برای از دست دادن ندارید. هیچ گاه برای مسائل شخصی تان از پیام های خصوصی استفاده نکنید و به خاطر داشته باشید تنها نظر و عقیده شما اهمیت دارد.
4- به دیگر اعضاء احترام نگذارید، آنها را مسخره کنید. اگر در نوشته شان از نظر املاء اشتباهی وجود داشت، آنها را مورد انتقاد قرار دهید. اگر آنها نظرات ضعیف و بی منطقی داشتند، سعی کنید تا جایی که می توانید آنها را با کلمات و لغات تخریب کنید.
5- اگر هیچ کس به یک پرسش مطرح شده پاسخی نداد، شما هم پاسخ ندهید. سوال کننده به هیچ وجه به پاسخ نیازی ندارد.
6- اگر کاربری پرسشی را مطرح کرد که پیشتر پاسخش در انجمن وجود داشت، محترمانه با او برخورد نکنید. این مشکل خود اوست که در پاسخ Search کردنش به تعداد زیادی مطلب شبیه به هم رسیده است. به هیچ وجه به او لینک مطلبی که به دنبالش می گردد را ندهید.
7- کلمات ناشایست و بد را در نوشته های دیگران ویرایش نکنید. جنگ و جدل ها سرگرم کننده هستند.
8- اگر کاربرای رعایت ادب را نکرد، به سرعت از مسئولین سایت بخواهید دسترسی او را قطع کنند. سعی نکنید به او پیام خصوصی و اخطار بدهید. این کار بی فایده است.
9- هر مطلبی را که دوست داشتید ببندید. کاربران عاشق دیدن مطالب بسته شده هستند.
10- یکی از کارهای جذاب و جالب این است که در مورد مطالب انجمن های خصوصی، در انجمن های عمومی صحبت کنید. مسئولین انجمن واقعا علاقمند هستند که همه کاربران در باره مطالب انجمن های خصوصی مطلع باشند.

@ llsaeidll
کاملا با نوشته شما موافقم. در برخورد با دوستان تازه باید با دقت چند برابر رفتار کنیم.

@ M-r-r
اشاره کردید که برخی مدیران هم برخورد شخصی کرده بودند؛ شما با دقت و احساس مسئولیت نوشته های نادرست را گزارش می دهید، در این گونه موارد هم تامل نکنید و رفتارهای اشتباه مدیران را نیز گزارش دهید تا مورد بررسی قرار گیرد.

از همه دوستان ممنونم. امیدوارم با بازنگری در رفتارها و شیوه برخوردها، اشتباهاتمان کمتر شود و حس دوستی جو غالب بر انجمن باشد.

با سپاس از همه
پیروز باشید و پایدار
6 سپاس و تایید
brellian (2008-09-23), Dj Pashmak (2008-09-23), masood_y (2008-09-22), meysam22us (2008-09-23), milad22 (2008-09-23), nkm (2008-09-24)