| با سلام 1- با تشکر از کوروش ولی انتظار بیشتری از یک مدیر داشتم که 2- جناب alux اگر بحثی بد و در خور انجمن نبود چرا با توهین به آن صورت شروع کردید که بعد به عذر خواهی و پاک کردن ختم شود.اگر یادتون باشه اون روزی مه اولین بار خدمت شما رسیدم برای نصب اینترنت ماهواره شما و کارشناسی لینک وایرلس تیرتاش بنده این فروم را به شما معرفی کردم و قبل از این مباحث در این فروم فعالیت داشتم و مشکل خیلی از دوستان رو هم حل کردم.اینکه نقش یک عضو فعال رو بازی میکنم اصلا منصفانه نیست. 3-آقای غرقی من هیچ جا نگفتم نخبه سیسکو هستم و یا حتی در این زمینه ادعایی کرده باشم.دوست دارم مطلبی رو درش ادعای بنده در این خصوصه به بنده و همه نشان بدید.ولی در سیسکو به دوستان چه در انجمن و چه در خارجح انجمن کمک کردم و میکنم.مانند اون باری که شما دستگا AS5200 خودتو فرستادی که با دریافت هزینه برات تعمیر کردم. 4-جناب وازیت .حد اقل از این ششصد و اندی پست بنده 99 درصدش مثل شما حرف ربط و اضافه و تشدید نیست، اقلا به قول شما تبلیغاته.و هنوز یادم نیفتاده فحش مادر و خواهر برامون تو پیام خصوصی میفرستادی و نام کاربریتو جناب کوروش بن کرده بود.خوبه به گذشته درخشانت یه نگاهی بندازی و نظر بدی.کسی ازت تایید و یا تکذیب نخواسته بود. در پایان به این نتیجه رسیدم که وجودم برای این انجمن بی فایده است . به قول اکثر دوستان که نظر دادن فقط برای تبلیغات و فروش از اینجا استفاده میکردم.ترجیح میدم به خاطر برخوردهای جناب حبیبی و دارو دسته ای که در فروم راه انداخته دیگه مطلبی ننویسم و خداحافظ. __________________ .........اندیشه نگاران دوران............ vahshar[at]yahoo[dot]com |