نمایش پست تنها
قدیمی 2008-09-21, 05:40 PM   #7 (permalink)
llsaeidll
(سعید مهریار)
Registered User

llsaeidll آواتار ها

Groans: 3
Groaned at 6 Times in 4 Posts
هرچند مطرح کردن مطالب شخصی را بصورت عمومی نمی پسندم ولی من هم شاهد پرخاشگری به بعضی از سوالات بوده ام

یادش بخیر اوائل که در پی تی عضو شده بودم مدتها اسم رمز خودم را فعال نکردم و متعجب بودم چرا ارسال مطالب برای من غیر مجاز است یکی دو سال طول کشید تا فهمیدم کجا باید وارد شوم و دکمه جستجو کجاست ......

حالا وقتی نوشته اول یا دوم عضوی جدید را می بینم که سوال مطرح کرده یا مطلب پیش یا افتاده ای از اساتید

بزرگ می پرسد و با جواب تلخ "چرا جستجو نمیکنی؟" یا " اینجا مگر جای پرسیدن این مطلب است؟" یا

جوابهائی گزنده از طرف بعضی دوستان مواجه میشوم حدس میزنم این سوال کننده هم مثل ابتدای عضویت من

با محیط انجمن نا آشنا و از روی بی خبری مرتکب اشتباه شده است (هرچند اونقدر انجمن زیاد شده که کمتر

کسی به این صورت پیدا میشود)

الا ایهالحال وقتی میشود با نرمی مشکل را حل کرد چرا با تمسخر و پرخاش شخصیت مجازی خود را در انجمن

ضایع کنیم؟

شخصیت علمی هر کس با هر سطح تحصیلات که اطلاعاتی اعم ازتجربه عملی یا علمی یا تجارتی در اختیار

دیگران میگذارد قابل احترام و ستایش است اما این دلیل نمیشود هر کس مطلب قابل استفاده ای ارائه کرد

به خود اجازه بدهد اولین پست عضوی جدید را به کامش زهر کند فراموش نکنید از قدیم گفته اند :

ادب مرد به ز دولت اوست
6 سپاس و تایید
Dj Pashmak (2008-09-23), eniakmaste (2008-10-01), koorosh (2008-09-22), M-r-r (2008-09-21), masood_y (2008-09-22), vahsha1 (2008-09-21)
تبلیغات

تبلیغات در Persian Networks