| سلام پیشاپیش از بابت مشکلی که احتمالا پیش آمده معذرت می خواهم. طبق قوانین انجمن از شما خواسته شده است در صورت بروز مشاهده هر گونه مشکل، موضوع را به صورت شخصی پیگیری نکرده و مدیریت انجمن را مطلع کنید. در مواردی که مشکلی با یکی از مدیران بخش ها به وجود می آید نیز، بهترین راه حل مطلع کردن بنده است. مطمئن باشید نیازی نیست موضوع را در انجمن به صورت عمومی مطرح کنید. می توانید با استفاده از پیام خصوصی موضوع را اطلاع دهید و پیگیری کنید تا نتیجه مناسب به دست آید. البته این بار این نوشته را حذف نمی کنم تا دیگرانی هم که با چنین مشکلاتی مواجه شده یا خواهند شد، بدانند که بهترین روش برخورد با این مشکلات، جلوگیری از برخورد شخصی و اطلاع به مدیریت انجمن است. همانطور که شما اشاره کردید، ملاک انتخاب مدیر به هیچ وجه توانایی صرف برای پاسخ دادن به سوالات نیست. بلکه سعی شده است افرادی برای مدیریت انتخاب شوند که از نظر شخصیتی و آداب اجتماعی در سطح قابل قبولی باشند. البته نمی توان گفت همه 100 درصد هستند، بارز ترین مثال نقضش خود من هستم. ولی باید سعی کنیم با دقت و نظارت دقیق، برای مشکلات احتمالی راه حل پیدا کنیم. لطفا موضوع را با استفاده از پیام شخصی به من اطلاع دهید تا بررسی کنم. پیروز باشید. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |