| همانطور که اشاره شد در استفاده از دکمه اعتراض برخی افراد با غرض ورزی رفتار می کنند و برخی هم با ایجاد کاربران غیر واقعی در انجمن به ارسال اعتراض و سپاس می پردازند. خواهشمندم اگر با مواردی مواجه شدید که فردی بی دلیل اقدام به اعتراض و تشکر می کند موضوع را به من اطلاع دهید تا بررسی شود و با فرد خاطی برخورد شود. ولی لطفا برای یک یا دو مورد سخت گیری نکنید. فقط در مواردی که به نظرتان یک رفتار برنامه ریزی شده وجود دارد موضوع را گزارش دهید. در مورد مصداق خاصی که بحث زبان به میان کشیده شد، باید بگویم یکی از کسانی که مطالب انگلیسی ارسال می کند، خود من هستم. اگر قوانین انجمن را هم مطالعه کنید، می بینید که از کاربران خواسته شده نوشته های خود را به زبان فارسی یا انگلیسی ارسال کنند. پس نوشتن مطالب انگلیسی به هیچ وجه مشکل ساز نیست و با قوانین انجمن منافاتی ندارد. نکته ای که اصرار داریم از آن پرهیز شود، نگارش فارسی با حروف انگلیسی یا همان پینگلیش یا فینگلیش است که شیوه نگارش صحیحی نیست و از آن دوری می کنیم. ببینید، من اگر مطلبی به زبان انگلیسی می توانم بنویسم که به نظرم مفید است و می تواند کارگشا باشد بهتر است بنویسم تا این که به دلیل انگلیسی بودن از نوشتن آن پرهیز کنم. هرچند که ممکن است تعداد استفاده کنندگان از آن کمتر از استفاده کنندگان از مطالب فارسی باشد. (که از این بابت باید متاسف باشیم) __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |