| نکته جذاب در این بحث و بحث قبلی در مورد dslam همین جاست که شما نه منو میسناسید و نه می تونید منو پیدا کنید و نه اینکه بدونید من چقدر سواد دارم و یا اصلاً بی سوادم . پس اگر من خودم در یک پستی از شما خواهش کنم . یا بخواهم مطلب رو فارسی کنید و یا فارسی بنویسد باید حسابی به شما بر بخوره و یا به من حمله کنید و شخصیت من و یا هر کس دیگری که چنین درخواستی کرده رو مورد حمله قرار بدید و تختعه کنید . این رفتار شما نه تنها در دنیای مجازی کاملاً ناپسند هست بلکه در دنیایی واقعی با برخورد متقابل فرد روبرو خواهید شد . این دلیل نمیشه اگر شما و یا دیگران دارای مدارج و مدارک بالای علمی و دانشگاهی باشید به افراد دیگر بدون هیچ شناختی و یا حتی با درک و شناخت کافی و وافی در مورد موقعیت علمی وی برخورد ناشایسته ای صورت بدید . بنده به خوبی واقف هستم که اکثر دوستان و همکاران در زمینه IT فعالیت می کنند به خاطر کاری که دارند و دسترسی به مطالب و یا علاقه شخصی برای خواندن مطالب به زبان اصلی تسلط کافی بر زبان انگلیسی دارند . بنده خودم هم بیشتر مطالبی که مطالعه می کنم سعی می کنم حتماً سورس برنامه باشه نه ترجمه آن ولی همیشه باید اما و اگر هایی را در هنگام نوشتن و یا صحبت کردن با دیگران رعایت کرد نه اینکه پستی اعتراض آمیز و حالا با زدن بر روی دکمه Groan بدون دقت کردن بر مطلب گفته شده و یا نوشته شده اعتراض کنیم . اعتراض شما تنها باعث بروز تنش در رفتارهای افراد می شود و می تواند انفعال در تمام انجمن را باعث شود . من نه با فرهنگ سازی مخالف هستم و نه با حذف دکمه Groan موافق هستم ولی بیشتر مواقع سعی می کنم که بسیار خوددار باشم و نه کاری و نه حرفی بزنم که خدای نکرده به دیگران اهانتی بشود ولی ظاهراً هستن انسانهایی که به سادگی به دیگران بی احترامی می کنند و از بالا به افراد نگاه می کنند . و خود را در این گونه مطالب God می دانند و اگر کسی نکته ای را درخواست کرد با لودگی و بی احترامی جواب خواهند داد . امیدوارم که به جای اینکه سعی کنم دیگران را بشناسیم بر خودشناسی تاکید داشته باشیم با تشکر __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |