| میثم جان یه مورد هست چون شما اینجا اشاره کردین من مجبور شدم بیان کنم همه ما ممکنه مدیر اینجا باشیم ولی در مرحله اول همه ما کاربر اینجا هستین و حق این را داریم که عقیده شخصی خودمون را بگیم و این ربطی به مدیر بودن ما نداره مدیر بودن ما زمانی باید زیر سوال بره که از قدرت و مقام خودمون استفاده کنیم اون موقع میشه گفت که تو مدیری و نباید کاری که دیگران نادرستی که دیگران نمیتوانستند بکنند ، شما چرا انجام دادید؟ مثل حذف یا ویرایش یا تذکر مدیریتی ولی اینکه من ببینم موضوعی بر خلاف عقیده ام است اون را بیان نکنم یکم بر خلاف حریم خصوصی و عقاید شخصی است. و اما در مورد آقای راستی محمد جان ببین اکثر ما همدیگه را میشناسیم ما اینجا 2 مدل کاربر داریم، یکی فروشنده و کاسب یکی کاربر ممکن هم هست کسی هردوی اینها باشه مثلا من اگه بیام بگم فلان مارک خوبه یه نفعی به من میرسه؟؟؟ من که نه فروشنده هستم و نه توضیع کننده پس اینکه من تبلیغی نکردم و اطلاع رسانی جمعی کردم مثلا اگه من بگم مارک Senao ایجوریه این تبلیغ نیست ولی اگه همون مطلب را آقای خسروی بیان کنن حتما باهاشون برخورد خواهد شد. درضمن همانطور که آقای حکیمی فرمودند، من گزارشی ندیدم، خیلی از گزارشهایی که بیان میشه واقعا حق نیست مثلا چون کسی تائید مارک Proxim میکنه آقای Senao فروش بهش بربخوره و بگه که فلانی تبلیغ کرده این مثال را نوعی زدم که کسی هم در اون شک نداشته باشه و منظور شخص نباشه و به کسی بر نخوره شما اگه مشکلی داشتید میتونستید با مدیر انجمن خصوصی مطرح کنید، که کردید ولی کشیدن موضوع و شلوغ کردن جو عمومی به نظر من کار درستی نبود من واقعا به اینجا افتخار میکنم که هنوز پای پستهای تبلیغاتی از محیط عمومی انجمن کوتاه است. __________________ علی نیکنام ali { a@t } niknam.ir |