| ببینید جناب راستی شما نباید مطلبی رو که بهش اعتراض دارید به سادگی رها کنید . این نشان دهنده این مطلب و موضوع است که شما تنها از جنبه خاصی به موضوع نگاه می کردید . و با ترک گفتگو درستی بعضی گمانه ها و صحبت ها را تائید خواهید کرد . جناب آریاگوهر شما هم نباید به عنوان یک مدیر اینگونه نامسئولانه رفتار کنید (( خلاصه شما که اینجوری نبودی آقای راستی . چند مدتی هست که یه سری مطلب می نویسی که من فکر می کنم که فقط برای بالا بردن تعداد نوشته هات هست. چون می بینم نوع نگارش نه ربطی به مطلب داره و نه ربطی به شبکه!!!! )) اینگونه باعث می شوید که رفتار سلیقه ای رنگ پرنگی به خود بگیرد . مدیران و کاربران نباید از هم جدا باشند ولی باشد به شدت در هنگام شرکت در مباحث مراقبت کنند از نوع ادبیاتی که به کار می برند . اگر خواهان چیزی هستید باید به گونه ای رفتار کنید که هر فرد شرکت کننده دست کم 50% حق را به جانب شما بدهد و اگر در محیطی عضو هستید و از عضویت به مدیریت رسیدید باید به گونه ای رفتار کنید که هر مخاطلبی به شما نتواند حرفی بزند و شما را در جایگاه متهم قرار دهد . جناب راستی قبلاً هم عرض کردم به حضور شما مشکل بر خورد سلیقه ای نیست مشکل در تفسیر قوانین است . لطفاً به جای خالی کردن میدان بحث به بحث خود اگر حق را به جانب خود می دانید ادامه دهید . و از تمام کاربران و مدیران خواهش می کنم لطفاً از کنایه زدن به شدت خودداری کنید زیرا کنایه مانند آتشی در خرمن دوستی هاست . با تشکر __________________ با نام حق امضاً می کنم که نام خدا بالاترین نام هاست |