نمایش پست تنها
قدیمی 2008-08-13, 03:13 PM   #18 (permalink)
koorosh
(Mohammad Hakimi)
Administrator

koorosh آواتار ها

Groans: 11
Groaned at 16 Times in 10 Posts
جناب آقای راستی، در مورد این موضوع دیشب به طور کامل برای شما توضیح دادم، ولی به نظر می رسد قانع نشده اید و موضوع را به جو عمومی انجمن کشانده اید. مشکلی نیست، در حضور همگان به تبادل نظر می پردازیم تا قضاوت با دیگران باشد.

جناب آقای راستی،
ما برای مدیریت انجمن و حفظ آن قوانینی وضع کرده ایم. درست یا غلط اینها قوانین هستند و می بایست همه ملزم به رعایت آن باشند. در لحظه عضویت از همه خواسته شده است که این قوانین را مطالعه کنند و به آن پایبند باشند.
این یک شوخی نیست. با هیچ کس هم تعارف نداریم! رودربایستی هم در کار نیست. رفیق و دوست و آشنا و غریبه و ... هم ندارد. به تعداد پست ها و نوع فعالیت هم ارتباطی ندارد. اگر قرار باشد اغماضی باشد باید برای تازه وارد ها باشد که هنوز به جو انجمن و قوانین آن خو نگرفته اند، نه آنهایی که از عضویتشان چند سال می گذرد.
البته باید قبول کرد که به دلیل تشخیص مصداق ها توسط یک انسان ممکن است که اشتباهاتی هم صورت پذیرد.

جناب آقای راستی،
مثال از دیگر خطاها می آورید؟! این می توانید توجیهی برای رفتار شما باشد؟!
اگر جای دیگری هم خطایی رخ داده روش برخورد با آن بارها توضیح داده شده است. بارها تکرار کرده ام که خطا ها را گزارش دهید. آیا گزارش داده اید و برخورد مناسب ندیده اید؟!

در مورد آن تبلیغی که به عنوان نمونه بیان کردید، برخورد صورت گرفته ولی آن نوشته پاک نشده بود، به دلیل این که کسی گزارش نداده بود و من هم از چشمم دور مانده بود.

جناب آقای راستی،
واقعا شعور و درک مدیران انجمن را در چه سطحی پنداشته اید؟!
در قوانین ذکر شده است که تبليغات به هر نحو و به هر صورت ممنوع است.
حتی دوباره ذکر شده است: تاکيد می کنيم: تبليغات (در هر قالب و شکلی که ارائه شود) در قسمتهايی که پرسش و پاسخ های علمی مطرح می شوند، جايی ندارند. لطفا دقت لازم را بکار گيريد.

باز هم نیاز است برایتان تاکید کنم؟! در هر قالب و شکلی!
اگر از نوشته ای این طور برداشت شود که قصد و هدف از آن تبلیغ است، با آن نوشته و نویسنده آن برخورد می شود.
این برخورد می تواند از تذکر شروع شود و به محدودیت دسترسی ختم شود.
نوشته شما مصداق بارز تخلف و تبلیغ در لوای نوشته ای فنی بود و حذف شد و در مورد آن به شما اخطار داده شد.

جناب آقای راستی،
می توانی توضیح دهی چرا شما اینقدر از محدود شدن دسترسی آقای آریان پور ناراحت شدی؟!
باید توضیح بدهم که من تا دیشب که چند پیام خصوصی با شما تبادل کردم اسم آقای آریان پور را هم نمی دانستم. برخورد با ID ایشان صرفا با توجه به سوابق ایشان بود. دیشب تمامی نوشته های ایشان را بررسی کردم و متوجه شدم تقریبا 99 درصد نوشته های ایشان پیرامون این نرم افزار است. همانطور که به صورت خصوصی برایتان توضیح دادم، با توجه به سابقه نادرستی که در مورد تبلیغات این نرم افزار در انجمن وجود دارد، روی آن حساسیت وجود دارد و با دقت چند برابر تحت نظارت قرار می گیرد. حتی برداشت شخصی ام این است که در مورد این نرم افزار Network Marketing راه اندازی شده است و جماعتی به شدت علاقه مند هستند در انجمن به تبلیغ بپردازند. کافی است کمی تسامح و تساهل وجود داشته باشد. مطمئن باشید تبلیغات در موردش مانند قارچ سر بر خواهند آورد!

جناب آقای راستی،
شیوه برخورد با افراد مبتنی بر شناختی است که از ایشان وجود دارد.
وقتی کاربری در تمام طول حضورش در انجمن به تبلیغ پرداخته و بیشترین میزان حضورش در قسمت بازارچه بوده و در بخش های دیگر هم سعی کرده به تبلیغ بپردازد و حتی یک بار هم در هیچ بحث فنی شرکت نکرده و به خواهش های دوستانه و اخطار ها و ... هم بی توجهی کرده است، مطمئنا دسترسی اش محدود خواهد شد.

جناب آقای راستی،
به فروش نسخه های تک شارپ اشاره کرده اید، من از این موضوع اطلاعی ندارم، صرفا می دانم که این نرم افزار به صورت رایگان برای همگان به اشتراک گذاشته شده است. من یادم نمی آید از نرم افزار تک شارپ دفاع کرده باشم که به نظرم موضوعی نیست که قابل دفاع باشد! آن هم توسط من که معیارهایم بسیار سخت گیرانه است!

جناب آقای راستی،
شما من را متهم می دانید؟! شاید هم باشم! شاید تسامح و تساهل و سعه صدر بیش از حد و ظرفیت برخی افراد باعث مشتبه شدن امر بر ایشان و بروز چند باره مشکلاتی شود که شاید می شد از روز اول محکم مقابل آن ایستاد و اجازه نداد تا به اینجا پیش رود.

جناب آقای راستی،
فکر می کنم در مورد این موضوع و مواردی که مطرح کردید، هم به صورت خصوصی و هم به صورت عمومی به اندازه کافی پاسخ داده ام. اگر مطلب جدیدی دارید من در خدمتم.

و اما توضیح به دیگر دوستان که در جریان موضوع قرار گرفتند و نظراتشان را نوشتند:

همیشه امکان اشتباه وجود دارد و نمی شود با قاطعیت نظر داد، ولی این بار و در شناسایی این مورد تقریبا مطمئن هستم اشتباهی صورت نگرفته است.

نمونه یک تفسیر احتمالا اشتباه، برخوردی بود که با آقای پورهاشمی در مورد وبلاگشان صورت گرفت. شاید در آن زمینه می شد راه دیگری پیدا کرد. آقای پورهاشمی در رفتار های بعدی خود، شان و ارزش خود را نشان دادند و به عنوان مدیر بخش ISA Server منصوب شدند.

خطاب به arash2006
صحبت شما کاملا متین. ولی یک استفاده کننده نرم افزار چه دلیلی دارد که بخواهد برای آن تبلیغ کند؟ محض اطلاع شما عرض کنم آقای راستی چند روز پیش درخواست تبلیغ برای نرم افزار مورد اشاره را به همراه درخواست تخفیف در هزینه تبلیغ از طریق ads.persiannetworks.com ارسال کرده بودند. اشتباه شما این است که همه جوانب را ندیده اید و قضاوت کرده اید.

خطاب به Alux
به نظرم این جمله شما به هیچ وجه مثبت نیست و هیچ کمکی به این بحث نمی کند.

خطاب به nikaien
حق با شماست. محدودیت جالبی نیست که بدانیم فلان مارک خوب است و نتوانیم آن را اعلام کنیم. باید در این مورد کمی بیشتر دقت کرد و با دقت بیشتری برخورد کرد. حق با شماست، شاید در این مورد من اشتباه کردم. ولی در آن لحظه موردی که در ذهنم آمد این بود که میشد به جای معرفی یک اسم، اسامی محصولات مختلف را معرفی کرد و درخواست کننده را به مباحث فنی ارجاع داد.

خطاب به offers2you
آقای نکویی، پیشنهاد شما چیست؟ به نظر شما اگر دست همه را باز بگذاریم تا هر کس به تبلیغ کالای خود بپردازد مشکل حل می شود؟ لطفا آن وضعیت را در ذهن خود تصور کنید، بعد زمان را 6 ماه جلو ببرید! 6 ماه که از این وضعیت بگذرد، انجمن تبدیل به بازار مکاره ای خواهد شد که سودجویان همه بخش های آن را تسخیر خواهند کرد.

به نظر من راه همانی است که در پاسخ آقای nikaien اشاره کردم. باید دقت را چند برابر کرد تا مصداق ها درست مشخص شوند و اینطور برداشت نشود که تیغ به دست گرفته و قلع و قم می کنیم!

پیروز باشید
7 سپاس و تایید
aryagohar (2008-08-13), ghasr (2008-08-13), goodzila (2008-08-14), kima (2008-08-13), milad22 (2008-08-14), nkm (2008-08-15), offers2you (2008-08-13)