نمایش پست تنها
قدیمی 2008-08-12, 08:15 PM   #9 (permalink)
M-r-r
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

M-r-r آواتار ها

Groans: 76
Groaned at 39 Times in 26 Posts
نقل قول:
نقل از kima نمایش پست ها
جناب راستی جواب شما بحث مفصلی رو می طلبه
درسته که تبلیغات به صورت محسوس داخل فروم دیده میشه اما من هر کدام از تبلیغ ها رو که ریپورت کردم دیدم که باهاش برخورد شده و از تبلیغ جلوگیری شده و ندیدم تبلیغاتی که به صورت عام و محسوس داخل فروم دیده بشه
تمامی اینهایی که شما لیست کردین میتونه به نوعی تبلیغ باشه اما کسی نیاد بگه من با سنائو کار کردم که تبلیغ میشه ؟ نیاد بگه من سیسکو کار کردم که تبلیغ میشه نیاد بگه سیستم عامل من ویندوز هست که تبلیغ میشه ؟
همه اینها هست و به هیچ نوعی نمیشه جلوش رو گرفت اما این بحث به صورت مجاز ادامه پیدا می کنه تا زمانی که به حد اشباع برسه و اون زمان هست که تبلیغات مشکل دار میشن
شما هم مثلا اگر میومدین می گفتین نسخه جدید سیب ارائه شد هر کسی میخواد از این الدرس دانلود کنه مطمئن باشید کسی مشکل ایجاد نمی کرد براتون
اما جدا از اینکه نظر شما شاید واقعا تبلیغ واسه سیب نبوده اما پستی که داشتین به خاطر توضیحاتی که داخلش داده شده و کلا فورم نوشته شدنش تبلیغ به یک تبلیغ شده
درسته که در اصل نظر شما تبلیغ نیست و مدیران هم این رو متوجه شدن اما به دلیل جلوگیری از باز شدن پست های مشابه که به هدف تبلیغ ایجاد بشه جلوش گرفته شده

خوشحالم که این موضوع حداقل برای شما مورد اهمیت بود...
کاش باقی دوستان خصوصا مدیران هم به همین اندازه منطقی بودند ...
M-r-r آنلاین نیست.  
1 سپاس و تایید
goodzila (2008-08-14)