2008-08-12, 07:46 PM | #4 (permalink) |
| (Mohammad Rasoul Rasti) Registered User تاریخ عضویت: Feb 2004 محل سکونت: شهر گور نوشته ها: 4,022 Groans: 76 Groaned at 39 Times in 26 Posts Thanks: 379 Thanked 522 Times in 403 Posts | آیا این موضوعات و مباحث تبلیغ نیستند : نقل قول: نقل از mosavi چرا از نرم افزار نت بيل در ISP Accounting استفاده ميكنيم ؟؟؟؟؟ NetBill دربرگيرنده نيازهاي کاربران و ISP ها NetBill امن، دقيق، سريع فن آوري روز، بومي سازي و نوآوري · تنها نرم افزار دارای CD نصب همزمان سیستم عامل، SQL، Radius و Accounting در جهان! · نصب در کمتر از 10 دقیقه بدون نیاز به دانش فنی با رابط کاربری کاملا فارسی · تنها نرم افزار با حسابداری همزمان Dialup/LAN/SMS/VoIP/WL/ADSL با یک نام کاربری در جهان! · تعریف سطوح مختلف درختی Holder/ISP/VISP/User/SubUser · امکان اتصال به شبکه شتاب در سطوح Holder/ISP/VISP/User جهت شارژ حساب · دسترسي از طريق وب به تمام سطوحبرنامه Holder/ISP/VISP/User · امکان استفاده ازInterface SMS توسط کاربران و مدیران شبکه بدون نیاز به ارتباط با اینترنت · كار با انواع RAS هاي LAN , PPTP , PPPOE, Dialup(Routers/Multiport/RAS) · مدیریت پهنای باند ارسال و دریافت کاربران بر اساس گروه بدون نیاز به سخت افزار اضافی · تعرِيف سرویسهای مختلف زمانی/حجمی/نامحدود/محدود · قراردادن سرویسهای و یا RAS های با خصایص متنوع در یک گروه · امکان دریافت کلمه عبور کاربران از نرم افزارهای Accounting دیگر و ثبت دائمی آن · انجام عمليات گروهی (Bulk Operations) برروِي کاربران/سرویسها در سریعترین زمان ممکن · تعيين سطوح دسترسي براِي مديران در سطوح مختلف سیستم و تعیین اختیارات و امکانات آنان · امکان محدود کردن تماس کاربر Net/VoIP از مکانهای خاص بر اساس CallerID · پشتیبانی از سرویس IN · امکان تخصیص IP و IP-Pool برای کاربران و سرویسها · Least Cost Routing برای یافتن کمترین قیمت به ازاء مقصد خاص در بین Carrier های VoIP · Best Quality Routing برای یافتن بهترین کیفیت به ازاء مقصد خاص در بین Carrier های VoIP · Static Routing برای معرفی Carrier خاص به ازاء مقصد خاص در بین Carrier های VoIP · شناسايي CallerID براي کاربران VoIP و ورود به سيستم بدون نياز به Pincode · امکان تعریف AddressBook توسط کاربر برای شماره گیری سریع VoIP · تولِيد انبوه کارت به صورت خودکار با شرائط متنوع و در سریعترین زمان ممکن · مشاهده فهرست کاربران Online و امکان KILL کردن آنها در سطوح Holder/ISP/VISP · Import/Export اطلاعات کامل کاربران/سرویسها/تعرفه ها/logها به فرمت CSV Excel · تعریف TimeException برای تعیین شارژ ها و مجوزهای مختلف در ساعتهای مختلف شبانه روز با امکان اولویت بندی · جلوگیری از اتصال کاربران و قطع ارتباط آنان بهنگام اتمام اعتبار ISP/VISP/User · تعریف زیر-کاربر (SubUser) توسط کاربران و اعطاء اعتبار از خود به هر یک از آنان · تعيِين تعداد کاربران همزمان بایک نام کاربری و کلمه عبور · تعیین محدودیت تعداد کاربران تعریف شده و تعداد کاربران OnLine برای ISP/VISP ها · حسابداری و ثبت دریافت و پرداخت ها در سطوح ISP/VISP/User/SubUser · سرویس Roaming برای اتصال RAS های ISP های پراکنده در مکانهای جغرافیائی · محاسبه میزان مبالغ دریافتی و پرداختی در سرویس Roaming به ISP های سرویس دهنده و گیرنده · تعِيِين زمان انقضاء ISP/VISP/User · ارسال پیغام از طرف مدیران به کاربران و برعکس · ارائه خدمات پشتیبانی به کاربران (اعلام مانده اعتبار، دلیل عدم اتصال یا برقراری ارتباط، ... ) · مشاهده OnLine محاسبات ISP/VISP/User ها بصورت Log های پیشرفته · Backup های روزانه، هفتگی و ماهانه و انتقال Backup های قدیمی به مکان دیگر بصورت خودکار · تعریف کاربر بدون کلمه عبور · تعریف کاربر و ثبت اولین کلمه در اولین تماس عبور داده شده بعنوان کلمه عبور دائمی · پردازش توزیع شده برای استفاده در محیطهای با بار بالا بدون نیاز به سخت افزارهای خاص · امکان سرویس Radius Proxy با امکان Broadcast برای استفاده همزمان با نرم افزارهای دیگر · تاریخ شمسی در تمامی سطوح · جستجوی سریع و پیشرفته کاربران بر اساس شرائط متنوع · گزارش گیریتها متنوع و مفيد از کليه فعالیتهای سیستم/کابران/مدیران/ISP/VISP ها · ﭘشتِيباني ﭘروتکل هاي MPPE, MS-CHAP, MS_CHAP, CHAP, PAP, EAP, REAP · محدود کردن زمان اتصال و حجم انتقال اطلاعات کاربر در محدوده زمانی روزانه و ماهانه · نمودار های متنوع از عملکرد سیستم و سود و زیان ISP/VISPها بازاء سرویس و RAS خاص · گزارشات متنوع (میزان مصرف کاربران، گروه ها، RAS ها، عملکرد مدیران، ACD/ASR، اتصالات موفق و ناموفق) · تعمیر پایگاه داده در شرائط اضطراری بصورت خودکار و بدون نیاز به اپراتور · بهینه سازی پایگاه داده بصورت دوره ای و حذف اطلاعات اضافی · و دهها امکان و سرویس دیگر که NetBill را از دیگر نرم افزارهای داخلی و خارجی متمایز ساخته است | نقل قول: نقل از mkgonline سلام وقتی برنامه رو نصب میکنید، باید عدد SID رو که در نرم افزار مشخص شده به info@ghasedak.com ارسال کنید تا License استفاده برای 32 کاربر بصورت نامحدود برایتان ارسال شود. با این License صرفا سرویسهای Dialup و IN قابل استفاده هستند و برای سرویسهای دیگر نظیر ADSL, WireLess, VoIP, SMS باید حتما License اصلی خریداری شود. نرم افزار دارای قفل اینترنتی است. یعنی بایک SerialNo و Activation Key فعال شده و قابل استفاده میشود. در واقع ISO ای که در سایت قرارداده شده است Full Functional است و فقط با Activation است که قابلیتهای مختلف آن فعال میشود و در حقیقت این CD همان نرم افزار اصلی است. ضمنا اکیدا توصیه میکنم که NetBill-Installation.doc را که در شاخه DOC در CD موجود است را حتما مطالع فرمائید. چون دیدم دوستانی که نصب کردند، اشتباها اینترفیس XWindows آنرا مورد استفاده قراردادند. دوستانی هم که با Email درخواست دادند، برایشان ظرف 48 ساعت بصورت رایگان پست خواهد شد. منتظر باشند. قنبری | نقل قول: نقل از darklove دانلود کنید که بهتره | نقل قول: نقل از mkgonline سلام برای دوستانی که امکان دانلود ندارن، آدرس رو به info@ghasedak.com بفرستن، براشون میفرستیم. در مورد دوستی که نصب کرده بود و گفت که ابزار دم دست ندارد، عرض کنم که برای استفاده از NetBill نیازی به استفاده از خود Console متن یا گرافیک نیست. اگر در داخل CD دایرکتوری DOC رو نگاه کنید، فایل Administration-guide رو میبینید که نشون میده که بعد از نصب باید با استفاده از WebInterface از طریق http://ip_address/holder کار تنظیمات NetBill را شروع کنید. در واقع اون محیط X که براش گذاشتیم فقط برای اینست که کسانی که با Linux آشنائی ندارن، وحشت نکنن! در مورد سوال دوستی که گفتن اگه Package میدادید که روی هر Linux ای نصب بشه بهتر بود، باید عرض کنم که ما NetBill رو طوری طراحی کردیم که هر کس با هر دانش فنی بتونه اونو نصب کنه و ازش استفاده کنه. ضمنا چون NetBill بصورت یک TotalSolution طراحی شده و کلی تمهیدات برای برق رفتن، DB Recovery، AutoBackup و امنیت لینوکس و ِِDB... توش گنجانده شده، بهتر دیدیم که بصورت یک Distribution بدیم. اینجوری همه چیزش تحت کنترله و دیگه کاربر از تمام دغدغه های جانبی نظیر هک شدن، مسائل امنیتی ، خراب شدن DB و Backup/Restore فارغ میشه. نمونه این رضایتمندی رو میتونید در دورافتاده ترین نقاط کشور که حتی نصب معمولی نرم افزارهای تحت Windows رو باهاش مشکل دارند، در استفاده از NetBill ببینید. در هر صورت، اساس طراحی NetBill چند چیز بود که در سایت NetBill.ir آورده شده است و به نظرمون اومد که باید کاری کرد که کاربر احساس آرامش کنه. از اینکه اگه برق رفت و اون با لینوکس آشنائی نداشت، یا اینکه اگه DB خراب شد (به دلیل RESET شدن سیستم) یا اینکه از سیستم چه جوری Backup بگیرم که روز مبادا مطمئن باشم که همه چیز رو براحتی و ظرف کمتر از 5 دقیقه برگردونم و ... موفق باشید | نقل قول: نقل از darklove من نصب کردم نسبت به Sib روش بیشتر کار شده بود سورسش Redhat بود ولی چندتا مشکل داشت مثلا من که لینوکس کمی بلدم گیج شده بودم ابزار دم دست نداشت چند بار Firefox زدم تا اجرا شد ولی چندتا اخطارم داد MYSQL یک بار نصب کردم Premission دادم تا اجرا شد | نقل قول: نقل از darklove من نصب کردم نسبت به Sib روش بیشتر کار شده بود سورسش Redhat بود ولی چندتا مشکل داشت مثلا من که لینوکس کمی بلدم گیج شده بودم ابزار دم دست نداشت چند بار Firefox زدم تا اجرا شد ولی چندتا اخطارم داد MYSQL یک بار نصب کردم Premission دادم تا اجرا شد | __________________ محمد رسول راستی http://m-r-r.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |
| |