نمایش پست تنها
قدیمی 2008-07-05, 02:03 AM   #8 (permalink)
M-r-r
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

M-r-r آواتار ها

Groans: 76
Groaned at 39 Times in 26 Posts
Icon12

نقل قول:
نقل از sky_star2 نمایش پست ها
خسته نباشید دوست عزیز من معذرت می خوام که پستم باعث ناراحتی شما شده.آخه میدونی چیه.من هر وقت یه پستی زدم تا 1هفته منتظر موندم و بعدشم هیچ جوابی نگرفتم به خاطر این قضیه اینجوری شکایت کردم.به هر حال از شما معذرت می خوام.
...
دوست عزیز، تاپیک قبلی شما مربوط به خرید و فروش بوده، قبلا جای دیگری هم عنوان کرده و گلایه هم کرده بودید که مدیریت به شما پاسخ و دلیل رو گفتند .
کاش همه ی ما، در برخورد با مشکلات، همانطور رفتار میکردیم که انتظار داریم دیگران در برخورد با مشکلات ما، رفتار کنند .

نقل قول:
نقل از sky_star2 نمایش پست ها
مرسی از راهنمایی شما دوست عزیز.ولی میشه بگید که استفاده از اینترانت چرا با صرفه تر از p2p هست؟
و منظور شما از اینکه در حالت share باند مورد نظر رو چند نفر همزمان استفاده می کنند ولی در dedicate باند مورد نظر رو فقط شما استفاده می کنید چیه؟
من منظورم انتقال این پهنای باند برای یک isp adsl2+ هستش.خب یک isp که پهنای باندش share باشه با اونی که dedicate هست مگه چجوری این سرویس رو به کاربرش میدن که شما میگید در share چند نفر همزمان استفاده میکنن ولی در dedicate فقط شما استفاده میکنید؟
ببخشید منظور شما و چند نفر رو من نفهمیدم:
ممنونD
دلیل صرفه اون اینه که علاوه بر هزینه ای که میدی، از یه سرویس هم داری استفاده میکنی، به اضافه اینکه از نظر هزینه تفاوت هایی بین اینترانت و ارتباط نقطه به نقطه وجود داره

اما راجع به سرعت،
در حالت Dedicate پهنای باند بصورت اختصاصی به کاربر عرضه میشه . چطوری انجام شدن اینکار، بستگی به مرکز سرویس دهنده و تجهیزات و سیاست های کاری اونها داره، در حالت SHare هم که منبع اشتراکیه، هر کی هر چی بیشتر بتونه بگیره...

نقل قول:
نقل از ms_804 نمایش پست ها
با سلام
فکر می کنم برای انتقال اینترنت از بستر اینترانت فقط سمت کاربر اینترانت بخواد به دلیل اینکه از اینترنت می شه اینترانت رو دید .من اینو تازه فهمیدم . از اساتید کسی راجع به این قضیه چیزی می دونه.
نه کامله کامل هم اینطوری نیست، تقریبا میشه گفت این دو با نسبت به هم ایزوله هستند مگر جاهایی که به اشتباه دسترسی ها باز شده که یه سری مشکلات رو هم برای اینترانتی ها بوجود آورده و میاره هم برای اینترنتی ها .
ولی در کل، برای ارتباط باید هر دو سمت اینترانت رو داشت .
M-r-r آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
1 سپاس و تایید
sky_star2 (2008-07-05)