نمایش پست تنها
قدیمی 2008-07-03, 11:07 AM   #18 (permalink)
M-r-r
(Mohammad Rasoul Rasti)
Registered User

M-r-r آواتار ها

Groans: 76
Groaned at 39 Times in 26 Posts
نقل قول:
نقل از llsaeidll نمایش پست ها
درسته که همه آی اس پی داریم اما فکرش را کردید همین 5 سال پیش قیمت هر ساعتاینترنت چند بود و حالا چند؟
همین رقابت ها باعث شد قیمتها تعدیل بشه و اگه از نظر مردم عادی که مصرف کننده هستند به قضیه نگاه کنیم این درست تر هست تا اینکه عده ای معدود با اطلاعات فنی کم اما اختصاصی که با چند تا دستور سی سی ان آ و تسلط به چند تا نرم افزار حتی بدون داشتن دیپلم حقوق دکترای کامپیوتر میگرفتند فقط به این دلیل که تعدادکمی تجربه اینکار را داشتند.
فقط کافیه از نگاه مصرف کننده به قضیه نگاه کنید
من خودم به عنوان شغل دوم کار آی اس پی را فقط به صرف لجبازی شروع کردم و دنبال سود نبودم اما با پائین آوردن نرخ اینترنت خدمتی به مردم کردم و حتی سودی بالاتر از حقوق خودم نصیبم شده و از این جهت خوشحالم
متاسفانه همین طرز فکر های نادرسته که داره مشکل ایجاد میکنه، خیرخواهانه ترین دعایی که میتونم در حقتون کنم اینه که بعد از حدود 7 8 سال کار 24ساعته و پرتلاش، یه رقیب مثل خودت گیرت بیاد...

ضمنا، قیمت فعلی قیمت متعادل اینترنت نیست ! اینترنت پای سرویس دهنده خیلی گرون تر از اینی در میاد که در حال ارائه به مصرف کننده است . مصرف کننده رو اگر بخوای آزاد بزاری، به مجانی هم راضی نمیشه چه برسه به قیمت پایین !

در آخر هم اینکه کار شما خدمت به مردم نبوده، بیشتر آجر کردن نان بقیه بوده تا خدمت...

آخرین ویرایش توسط M-r-r در 2008-07-03 ساعت 11:10 AM.
M-r-r آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول