نقل قول:
نقل از webgard3 اولا زياد عصباني نشيد! مطمئن باشيد به اين سمت ميريم كه از تعداد ISP ها كم بشه. درستش هم همينه. اون ISP كوچكي هم كه يه روز اومده ISP زده در حالي كه چند تا ISP ديگه بودن، بي ادبيه اما غلط كرده اومده بازار اونها رو خراب كرده حالا هم حقشه ضرر بده و ورشكست بشه. اون ISP كه يه خط مريض اينترنت با چند تا خط آنالوگ داره بهتره تعطيل بشه. اون ISP كه هنوز يه مدير فني نداره بتونه ISP شو نگه داره غلط ميكنه بازار بقيه رو هم خراب ميكنه بايد تعطيل بشه. |
درسته که همه آی اس پی داریم اما فکرش را کردید همین 5 سال پیش قیمت هر ساعتاینترنت چند بود و حالا چند؟
همین رقابت ها باعث شد قیمتها تعدیل بشه و اگه از نظر مردم عادی که مصرف کننده هستند به قضیه نگاه کنیم این درست تر هست تا اینکه عده ای معدود با اطلاعات فنی کم اما اختصاصی که با چند تا دستور سی سی ان آ و تسلط به چند تا نرم افزار حتی بدون داشتن دیپلم حقوق دکترای کامپیوتر میگرفتند فقط به این دلیل که تعدادکمی تجربه اینکار را داشتند.
فقط کافیه از نگاه مصرف کننده به قضیه نگاه کنید
من خودم به عنوان شغل دوم کار آی اس پی را فقط به صرف لجبازی شروع کردم و دنبال سود نبودم اما با پائین آوردن نرخ اینترنت خدمتی به مردم کردم و حتی سودی بالاتر از حقوق خودم نصیبم شده و از این جهت خوشحالم