نمایش پست تنها
قدیمی 2008-06-12, 08:36 PM   #73 (permalink)
webgard3
(شاهین غرقی)
Registered User

webgard3 آواتار ها

Groans: 6
Groaned at 13 Times in 12 Posts
بابا بیخیال من. من هیچ کارم. با هیچ گروه سیاسی هم تعامل ندارم. تاحالا هیچ جا هم نه اعتصاب کردم نه تظاهرات.
الان بالای page نوشته Persian Networks پس هیچ کاری به هیچ سایت دیگه نداریم.

اما در مورد قرون دیجیتال
ببین دوست عزیز, هدف از ایجاد این فروم چیز دیگه بوده. من به شخصه از هر نوع اسپم و تبلیغ متنفرم. تلوزیون هم به خاطر اینکه مجبورم نکنن یه رب یه بار تبلیغ ببینم 3 ساله نگاه نمیکنم. مطمئنا اگر توی این فروم یا هر جا دیگه که فعالیت دارم بوی پول و تبلیغ بپیچه من کمرنگ تر میشم. من مثالی از خیلی از بچه های فروم هستم. من حاظرم ماهیانه یه مبلغی پرداخت کنم اما به همین شکل فعلی فروم رو ببینم.
ممکنه خیلی جاها از روی فروم یا سایتشون در آمد هنگفت داشته باشن ولی این دلیل نمیشه ما هم همون کارو انجام بدیم. ما اینجا جمع میشیم اطلاعاتمون رو به اشتراک بزاریم( حالا بگذریم که این sharing یه طرفست).
اون پول برای یوزر premium هم به این دلیل خوبه که ثبت اونچنین یوزری یکم سخت میشه پس آقای X نمیتونه روزی 18 تا یوزر بسازه بیاد اسپم بزنه.

باز هم میگم. برای اونچنین کاری میشه یه سایت جدا راه اندازی بشه. بازارچه بخش خیلی خیلی خیلی کوچیک و بی ارزش اینجا بود. به حمد الله تبلیغ هست و فروشندگان بزرگ میتونن ازش استفاده کنن. فکر میکنم خیلی خوب هم جواب بده. من که یه جنسی در آینده نزدیک برای فروش خواهم داشت که حتما از این سیستم تبلیغ و سایتهای دیگه استفاده خواهم کرد. نتیجه رو هم میتونید از آقای یاوری بپرسید.
متاسفانه خیلی از دوستانی که شور بازارچه رو میزنند حاظر نیستن هیچ هزینه ای پرداخت کنند.
2 سپاس و تایید
aryagohar (2008-06-12), kima (2008-06-13)