نقل قول:
نقل از wazet جناب حکیمی این طلسم به دست شما خواهد شکست به نظر بنده شما با اختیار خودت یا با رای گیری فعلا مدیر یا مدیران بازارچه رو معرفی بکنید و بازارچه رو با تایید پست از طرف این مدیر یا مدیران راه بیاندازید در خلال این کار هم برنامه های دیگری که دوستان پیشنهاد دادند رو بر روش کار کنید با دوستان.چون بازارچه آن چنان بزرگ و پیچیده نیست که بخواییم یک برنامه سنگین روش پیاده کنیم.تازه مگر چند تا فروشنده پایه که کارش فروش هست اینجا داریم انگشت شمار هستند و تازه اگر بخوایید هزینه ای هم برای تاپیک زدن در بازارچه گرفته بشه کسانی مثل اقایان راستی ، غرقی ، پورهاشمی و بنده و دیگر دوستان که هر از گاهی کالایی یا خدماتی رو قصد خرید و فروش دارند باید هزینه بدهند؟ پس این همه تلاش و مطالبی که در این انجمن میزنند به کجا میره خوب به نظر بنده این می تونه حق این اعضا باشه که رایگان در بازارچه برای خرید یا فروش کالا یا خدمات مورد نظر اقدام کنند.یا اینکه چون می خواهند در بازارچه تاپیک بزنند به عنوان فروشنده یا خریدار بهشون نگاه میشه و باید هزینه بدهند؟به نظر بنده اینطوری زیاد جالب نخواهد شد و همان بهتر که بازارچه خاموش بماند.بنده نیز هر از گاهی اگر تاپیک خرید و فروش داشتم در persian admins میزنم. |
عزیز ،
اولشو بسیار زیبا گفتی و میخواستم تایید کنم و تشکر
ولی وقتی تا آخر خوندم دیدم به بیراهه کشیده شد .
اینکه حضرتعالی و دیگر دوستان استاد ماهستید شکی نیست ولی اگر قرار به کمکی هم باشد به انجمن از نظر مالی وظیفه شما و من قدیمی تر و فعالتر است تا اینکه دیگران تشویق شود .
خواهشمندم در این انجمن دور رانت و رانتخواری را خط بکشید
اما با چند خط اول مطلبت موافقم ، و بدینگونه آن چند خط را تایید میکنم چون نیمی از مطلب را قبول دارم از Thanks استفاده نکردم