| باید عرض کنم که نوشته شما به هیچ وجه واقعیت ندارد. وضعیت انجمن درست است که در شرایط بهینه نیست، ولی در ضعف و بی نظمی بی سابقه !!! به سر نمی برد. در مورد رفتارهای خلاف قانون در انجمن، این واقعیتی است که (تقریبا !) همه ما ایرانی هستیم و اکثر ما همان هایی هستیم که در حین رانندگی فکر می کنیم خطوط موجود بر روی اسفالتهای خیابان برای زیبایی آن است و وقتی پیاده می خواهیم از خیابان عبور کنیم، هیچ فکر نمی کنیم که خط عابر پیاده کجاست و رنگ چراغ چه رنگی است! این مشکل فرهنگی ماست که معمولا به قوانین بی توجهی می کنیم و اصلا برایمان اهمیتی ندارد! ببینید، من هم مثل بقیه می دانم که مشکلاتی وجود دارد. این که هنر نیست که داد و بیداد کنیم که مشکل وجود دارد! هنر این است که به دنبال راه حل باشیم. همه راه حل ها این است که باید مدیران وقت بگذارند. بله، در این شکی نیست که اگر مدیرانی باشند که تمام وقت به انجمن بپردازند اکثر مشکلات برطرف می شود. مشکلی که هست و بارها به آن اشاره کرده ام این است که نمی توان هیچ کس را مجبور به این کار کرد! تنها راهی که وجود دارد، پرداخت دستمزد در برابر وقتی است که افراد باید برای مدیریت در انجمن صرف کنند. این یعنی هزینه. انجمن در شرایط فعلی هم هزینه هایی دارد که کم نیست، ولی پرداخت دستمزد برای یک یا چند مدیر تمام وقت در شرایطی که انجمن هیچ درامدی ندارد، امکان پذیر نیست. این یک واقعیت است که هیچ بنگاهی تا رونق اقتصادی نداشته باشد، پایداری و پیشرفت مناسبی نخواهد داشت. پس می بایست به دنبال روشهایی بود که انجمن درآمد کسب کند تا بتواند برای پایداری و پیشرفتش هزینه کند. (باید اعتراف کنم که پاراگراف بالا یعنی یک تغییر نگرش اساسی در شخص من، چرا که در سالهای پیشین من مخالف وارد کردن مسائل مالی در انجمن بودم و فکر می کردم این یک نقطه منفی برای انجمن است، ولی به این نتیجه رسیده ام که این نگرش اشتباه بوده است و کسب درآمد می تواند پشتوانه ای برای حرکت و پیشرفت باشد و به هیچ وجه منفی نیست.) روش های مختلفی برای کسب درآمد برای انجمن وجود دارد، پیشنهادهای مختلفی از دوستان مختلف دریافت کردم. با بررسی و سبک سنگین کردن موارد مختلف، به این نتیجه رسیدیم که پتانسیل کسب تبلیغات در انجمن وجود دارد و سیستم مدیریت تبلیغات با هدف کسب درآمد راه اندازی شد و امروز که چند هفته از راه اندازی آن می گذرد، هنوز مشتری خود را پیدا نکرده است و البته هنوز برای نتیجه گیری زود است. روش های دیگری هم مورد نظر است که به مرور به آنها خواهیم پرداخت. پس از کسب درآمد، می توان فرد یا افرادی را به کار گرفت و از نیرویشان استفاده کرد تا وضعیت انجمن بهبود پیدا کند. این ها ایده ها و اقداماتی است که برای بهبود وضعیت انجمن انجام شده و خواهد شد. این راه ها تنها راه های ممکن نیستند. حتما راه های دیگری هم وجود دارند که چه بسا بهتر هم باشند. شما هم فکر کنید و راه های دیگری را که می شناسید و به ذهنتان می رسد را به صورت پیشنهاد ارائه کنید تا به آنها پرداخته شود. تا زمانی که روش های سیستماتیک برای رفع مشکلات شکل گیرند، لازم است همه اعضاء همکاری کنند و موارد خلاف قانون را به مدیران اطلاع دهند تا در کمترین زمان به آنها رسیدگی شود. دوستان زیادی هستند که با احساس مسئولیت و دلسوزی، بدون هیچ گونه جنجال و هیاهو به همکاری پرداخته اند و موارد تخلف را اطلاع داده اند و تا رفع مشکل پیگیری کرده اند و من از تک تک این دوستان سپاسگذاری می کنم. __________________ محمد حکیمی mh [a t] mhme.net |