| من هم کاملا با نظرات دوستان موافقم و صحبت های جناب حکیمی رو هم تایید می کنم. همینطور حرفهای جناب سکاکی رو. ما همگی به نوعی مدیون آقای حکیمی هستیم. من به شخصه وقتی ISP مونو راه انداختم بلد نبودم یه آی پی ست کنم واسه دوتا پی سی. ولی الان هرچی که یاد گرفتم رو مدیون جامعه کوچیک مجازی پرشین نتوورک هستم. هیچ کجا اینطور مخلصانه و دوستانه تجربه رو به اشتراک نمیزارن. و اینطور دلسوزانه به سوالات جواب نمیدن. این انجمن محلی بوده برای ارایه علم و بالاتر از اون تجربه ای که هرکسی اون رو نداره و به این راحتی ها به دست نیومده. درست نیست که به این شکل و به خاطر منافع شخصی تون اینطور به مدیر انجمن که همه قدیمی ها و جدیدیا قبولشون دارن حمله کنید. . بسته شدن بازارچه برای جلوگیری از به خطر افتادن صلاحیت ها و اعتبار نانوشته ی این انجمن و دوستان عضو بوده. برای جلوکیری از ف...تر شدن و ... / در ضمن این رو هم باید به خاطر داشت که این انجمن تنها مشغله آقای حکیمی نیست که صبح تا شب رو بالاسرش باشن و نظارت کنن. شمایی که خودتون رو قدیمی میدونید باید این رو بدونید که هرچی پر سابقه تر باشید وظیفه بیشتری دارید و انتظار بیشتری برای حفظ و حراست از منافع همگان در انجمن از شما هست. یعنی همه ما مطئولیم و باید از این جامعه کوچیک حراست کنیم. نه این که با بسته شدن بازارچه قیل و قال را بندازیم و به این و اون توهین کنیم و دیکتاتور لقبشون بدیم. . من شخصا خودم رو مدیون این انجمن و جناب حکیمی میدونم. من در این انجمن دوستان زیادی پیدا کردم که گه گاهی مزاحمشون میشم و باهاشون مشورت می کنم. همین جا از همشون و مدیر محترم انجمن و مدیران بخش های مختلف هم تشکر میکنم. . پایدار باشید انشاالله. __________________ Thinking in binary Talking in IP www.pre-telecom.com Abolfazl.Rahmani@yahoo.com آخرین ویرایش توسط ghasr در 2008-04-13 ساعت 09:40 AM. |