View Single Post
Old 2008-02-29, 12:19 AM   #15 (permalink)
kima
Registered User

kima's Avatar

Groans: 5
Groaned at 17 Times in 17 Posts
جناب آقای راستی
من پیشنهاد می کنم شما یک بار دیگه پست من رو بخونید
من پیشنهاد داشتن معرف رو داده بودم که میشه نمونه اون و نتیجه اون رو در فروم های متعددی مخصوصا چند تا از فروم های ماهواره مثل آی اس فرومز ببینید که خواندنش واسه همه آزاده اما هر کسی واسه عضو شدن در اون فروم باید مطالب علمی و روز به سایت بده و اگر هم عضو شد چون براش زحمت کشیده نمیاد سایت رو از مطالب الکی پر کنه و نتیجه میشه این که با این کار چقدر بار علمی فروم بالا ببرن
این کار هیچ چیزی نباشه حداقل ورود کاربران پورنو (که در حال حاضر مشکل بزرگی واسه سایت و مخصوصا در حال حاضر که فروم های زیادی دچار مشکلات مسدودی در ایران شدن) و فروشنده های سی دی خام و بانک ام پی تری و فیلم رو محدود می کنه که این خودش میتونه مفید باشه
ضمنا تاپیک نمایندگی که شما فرمودین در قسمت بازارچه بود اما انتقاد من در مورد بار علمی سایت (امیدوارم تفاوت این رو رو متوجه باشید)
ضمنا من در تاپیکی که من ایجاد کردم حتی در بازارچه (که بی نیاز از آموزش بود) شروع کردم به توضیح دادن و معرفی کردن امکانات و قابلیت های فنی دستگاه هایی که ساخته شده بود که البته به نظر شما بار فنی نداشت که البته این نظر شماست ضمنا آمار تشکر نشان دهنده بار علمی سایت نیست بلکه بار علمی سایت با مقاله های ترجمه شده و آموزش های درست شده مثل مقالات و آموزش های مدیریت سایت و آقای غرقی و یوسفی و اسلامی و خیلی از دوستان دیگه بالا میره وگرنه با نوشتن یک جک جدید هم میشه 100 تا تشکر گرفت
و پیشنهاد من که شما به درستی متوجه اون نشدید و یا من به درستی نتونستم اون رو توضیح بدم این بود که یک فیلترینگ از لحاظ بار علمی روی سایت اعمال شه مثل دوره تحصیلات که در لحاظ سطح علمی دبستان و راهنمایی و دبیرستان از هم جدا شن که نتیجه نشه اینکه سر کلاس دبیرستان یک نفر بیاد و بگه شبکه رو با کدوم ه می نویسن در حالی که جاهای زیادی هستن که در حال آموزش دیکته نوشتن کلمات هستن
انجام این کار باعث تمرکز بیشتر در آموزش دوره دبیرستان میشه که نتیجه اون با پولی شدن سایت یکی هست با این تفاوت که دیگه سودی واسه مدیریت نداره که البته این مسئله بر می گرده به تصمیمات مدیریت سایت
اگر زمانی رو در نظر بگیریم که سایت پولی شه چه اتفاقی میافته ؟
کسی که میخواد بدونه موبایل چیه وقتی میدونه با نتیجه صفحه اول گوگل به جوابش میرسه دیگه نمیاد هزینه کنه واسه سوال کردنش و یا اینکه کسی که بیاد تبلیغات دور از هدف سایت کنه و احتمال بده چون از قوانین به دور هست تاپیکش پاک شه دیگه نمیاد ریسک کنه
این دقیقا چیزی هست که به نظر من سایت نیاز داره واسه بالا بردن سطح علمکی خودش
وگرنه الان کسی زحمت سرچ نمیده به خودش و به عبارتی جمله سنگ مفت گنجشک هم مفت اجرا میشه و با خودش میگه یک تاپیک میزنم حالا یا جواب میده یا نه و کسی هم که میخواد تبلیغ سی دی بده هم با خودش میگه حالا یک تبلیغ هم میدیم فوقش میبندنش من که چیزی از دست نمیدم اگر هم بستن ثبت نام می کنم یک تبلیغ دیگه هم میدم
نتیجه اتفاق بالا چی میشه ؟
تاپیک های پیش و پا افتاده و تبلیغات نا مربوط
البته تمامی صحبت های 2 پست اخیر من فقط در صورتی معتبره که مدیریت سایت علاقه به داشتن فروم کاملا تخصصی شبکه داشته باشن وگرنه اگر وضعیت در حال حاضر فروم براشون کافی و قانع کننده باشه تمامی پیشنهاد های من لاک گرفته میشه
kima is offline   پاسخ به همراه نقل قول

[page compression: 10.88 k/11.92 k (8.79%)]