نقل قول:
نقل از kima میدونم که حرف من ممکنه مقداری خودخواهانه باشه اما من اگر مدیر انجمن بودم ثبت نام کاربر جدید رو ممنوع می کردم چرا که یک کشور مگر چقدر آدم شبکه کار داره ؟ هرقدر بودن دیگه تا حالا اینجا رو توسط دوستان و آشنایان و مقالاتش پیدا کردن چقدر وقته یک کاربر حرفه ای جدید داخل سایت ثبت نام نکرده ؟ هر کسی هست از قبل هست جدید ها فقط دارن مشکل ایجاد می کنن و تاپیک های به استفاده می زنن حداقل به نظر من ثبت نام کاربر جدید رو محدود کنید به داشتن یک معرف در سایت دیگه فروش کارتن و دی وی دی و چیزهای بی ارزش که تمام بازارچه های فروم های ایرانی رو گرفته داشت شورش رو در میاورد در کل اگر بخوام نظر خودم رو در مورد انجمن بگم میگم که بازدهی و کیفیت این انجمن زمانی در بالاترین حد ممکنه خودش بود که فروم از پرشین تولز سوییچ شد اینجا و اونهایی که پایه این قسمت بودن هم سوییچ کردن اینجا و تا یک مدت بعدش بعد از اون ورود افراد غیر متخصص و مبتدی شروع شد من نمی گم افراد مبتدی حق یاد گرفتن ندارن اما من خودم زمانی که سوالی مثل اینکه کی وی ام چیه یا استفاده شبکه چیه یا کار سویچ چیه یا سرعت کارت شبکه چقدره و هزار سوال مشابه اینها که همگی باهاشون آشنا هستین و به مراتب دیده باشید رو داشته باشم سرچ می کنم و جوابش رو اونطوری پیدا می کنم اگر مشکلی بود که سرچ نتیجه نداشت بعد سوال می کنم وگرنه نه تاپیک هایی با عنوان فروش سی دی و وایرلس چیست و کی وی ام چیست و امثال این جز اینکه کیفیت فروم رو کم کنه کمک دیگه ای نمی کنه من که شخصا پیشنهاد می کنم این سری سوالات رو اجازه بدین فروم های دیگه که قسمت وایرلس دارن جواب بدن نه ما در کل قصد و غرضی نه به کسی بود و نه به چیزی بلکه درد دلی دوستانه بود در مورد مسائل اخیر فروم از دید شخص بنده موفق باشید خدا نگهدار |
جناب خسروی خود شما تاکنون چقدر از طریق همین بازارچه ی سایت به افراد و اعضای قدیمی و جدید و تازه وارد سایت قطعات و لوازم مورد نیاز ایشان را فروخته و کسب درآمد داشته اید !؟
همچنین اینکه چرا از تاپیک هایی تحت عنوان
کسب نمایندگی از شرکت .... یا
نمایندگی مجزا تعمیرات ....... انتقاد نمیکنید !؟ تاپیک هایی که هیچ اطلاعات مفیدی در اختیار بیننده قرار نمیدهند، درحالیکه دانستن و اطلاع یافتن از مشخصات یک ابزار، نظیر همین KVM که مضحکه دست شما شده، نیاز های خیلی از افراد رو میتونه برآورده کنه، برای شخص من، رفت و آمد مکرر نیمه شب مسیر طولانی بین منزل تا شرکت اونم تو گرما و سرما با همین KVM حل شد... اما نمیدونم کدوم مشکل از دوستان با ایجاد تاپیکی همچون
کسب نمایندگی فلان شرکت رفع شده !×؟
بازدهی فروم، هنوز هم اونجوری که باید باشه هست، هنوز بدون اینکه به شخص جدیدی جواب تازه داده بشه، آمار Thanks بالاتر میره،
پی تی هم اگه حدود یکسال تا شش ماه پیش حضور داشتین و خاطرتون باشه، از همه ی این ترفند ها استفاده کرد تا درصد فیلتر شدنش رو به حداقل برسونه، اما همین الآن اگه بهش سر بزنین، میبینین که ثبت نام بصورت آزاد و فقط با تایید آدرس ایمیل، قابل استفاده هست،
جلوگیری از ثبت نام کاربر جدید، راه حل نیست، فقط پاک کردن صورت مسئله هست... هنوز هستند جاهایی که به اطلاعات فنی و
نه بازاری و خرید و فروش ! موجود در این قسمت احتیاج دارن، این موضوع رو میتونید از دوستانی که سابقه ی راهنمایی فنی بالایی دارن بپرسین و ازشون بخواین تا آمار پیام های خصوصی و ایمیل هایی رو که هر روز دریافت میکنند و در متن اونها ازشون تقاضای کمک برای راه اندازی شبکه (از یه شبکه دو سیستمی تا ISP) شده رو براتون بگن، خوشحال میشم بعد از اینکار نظرتون رو بپرسم که آیا باز هم با بسته شدن امکان ثبت نام موافق هستین یا خیر.
اینکه امروز به نتیجه نرسیدیم، دلیل بر این نیست که از تلاش فردا دست برداریم...
نقل قول:
نقل از KgbCia من با بسته شدن كامل هر چند موقتي بازارچه مخالفم. بازارچه يكي از جاهايي است كه در زمينه خريد تجهيزات شبكه مخصوصا براي شهرستاني ها خيلي مفيده. به نظر من محدوديت براي كالاهايي بايد اعمال بشه كه ربطي به شبكه نداره مثل دانلود فيلم و كارتون و ... اتفاقا بازارچه جاي خيلي خوبيه كه افرادي با نيت فروش ميان اينجا بعد كه جو اينجا رو ديدن ميان از اعضاي فعال انجمن ميشن. سوال من اينه كه : چه مشكلي وجود داره كه باعث شده مدير سايت تصميم به بستن بازارچه بگيره؟ چه انتظاري از بازارچه بود و هست كه برآورده نشده؟ آيا تنها راه بستن بازارچه است؟ |
شما گویا مدت زیادی تو فروم رفت و آمد نداشتین که از دلایل متعدد این تصمیم بی اطلاع هستین...