نمایش پست تنها
قدیمی 2005-07-14, 11:10 AM   #4 (permalink)
koorosh
(Mohammad Hakimi)
Administrator
 
koorosh آواتار ها
 
تاریخ عضویت: Dec 2002
محل سکونت: Iran - Tehran
نوشته ها: 4,356
Groans: 11
Groaned at 16 Times in 10 Posts
Thanks: 86
Thanked 523 Times in 217 Posts
با توجه به منطق Database، غیر فعال کردن Log File ها ممکن نیست.
برای جلوگیری از حجیم شدن آن، بهترین و منطقی ترین راه این است که تنظیم کنیم که به صورت Schedule کد مربوط به Truncate کردن Transaction Log در بازه زمانی مشخص اجرا شود و در نتیجه اجازه ندهد Transaction Log بیش از اندازه حجیم شود.

در مورد فایل LDF، اگر در هنگام Attach کردن، فایل LDF در مسیر مربوطه یافت نشود، SQL Server پیغام می دهد که Log File یافت نشد و با تایید کاربر، Log File جدید ایجاد می کند. می توانید فایل LDF را Rename کنید و مثلا یک Underline به انتهای اسم فایل اضافه کنید تا این اتفاق بیفتد. این روش در اکثر موارد درست پاسخ می دهد. ولی گاهی اوقات SQL Server اگر Log File را پیدا نکند نمی تواند Database را Attach کند. (علت آن از حوصله این بحث خارج است.)

ولی توصیه من استفاده از روش منطقی تر و استفاده از دستوری است که ذکر کردم. با اجرای دستوری که در متن قبل نوشتم، به سهولت و سرعت و بدون نیاز به Offline کردن Database و بدون احتمال بروز خطر برای اطلاعات موجود در Database، فایل Log مربوط به Database مورد نظر Truncate می شود و حجم آن به حداقل می رسد (مقدار پیش فرض آن 2 MB است.)

برای اجرای دستوراتی که به آن اشاره شد از Query Analyzer استفاده کنید.

موفق باشید
__________________
محمد حکیمی
mh [a t] mhme.net
koorosh هم اکنون آنلاین است.