| مسعود جان مخابرات فقط پول میشناسه و بس نه چیز دیگه ای . در مورد نرخ ها که کیما جان فرمودن هم عرض کنم که خیر . تو جلسه ای که قبل از عید برگزار شد قرار شده که آی اس پی ها اتحادیه و صنفی راه اندازی کنند که روی نرخ ها تصمیم گیری کنه و جلوی گرون فروشی و ارزون فروشی رو بگیرن . با این حساب پس رقابت میاد تو حیطه ی کیفیت. در مورد اینکه فرمودین حریف ،*قدر نیست هم عرض کنم که همچین اینطورام نیست . قدر نبودنش رو قبول دارم از 30 روز ماه 15 روزش قطعی داره کافی نتش درست کار نمیکنه سرعتش افتضاحه ،*اما چیزی که این وسط وجود داره تبلیغات هست که مطمئنا یه ارگان دولتی نظیر دانشگاه یا حتی آموزش و پرورش و غیره میتونه تو این مورد پیش بیافته . در مورد کم کردن قیمت و پریدن سایر یوزر ها هم / اگه یوزر عقل و فهم و شعور داشته باشه باید ببینه اون مرکزی که میاد نرخش رو کم میکنه چه مشکلی داره که همچین کاری میکنه ؟ یکی دو مورد من همین شیراز اینترنت گرفتم ساعتی 50 تومن !!!!؟؟؟؟* آره درست خوندید ساعتی 50 تومن . سرعت هم عالی . روی ایوان . اما آخر چی شد ؟ ده ساعتی که خرید کرده بودم یه خورده دیر مصرف شد به دو سه ساعت آخرش نرسیدم . پیگیر که شدم خبر دادن که بعله مرکز مورد نظر داشته جمع میکرده و تعمدی اینکار رو کرده . منم اومد دستم که چرا همچین اکتفاقی رخ نموده هست . در مورد بیسیک جان که فرمودن با کم شدن نرخ تعداد (دست) زیاد میشه هم عرض کنم که اگر چه نرخ کاهش پیدا کرده اما قطعات و تجهیزات مورد نیاز که همچین افتی نمیکنن . بابت این تخفیف هم نظر من بیشتر روی افزایش کیفیت هست تا کاهش نرخ . و در آخر : خدا بیامرزه پدر مخابرات رو ایشالله که عید سال دیگه 50 تای دیگه تخفیف بدن . __________________ محمد رسول راستی http://m-r-r.Firoozabad.Com m_rasoul_rasti @ yahoo . com |