| جناب آریاگوهر سلام: دلیل اینکه من 20 جور پست مختلف زدم و هیچ کس از اونا چیزی نمی فهمه اینه که جواب درست نگرفتم. اگر دقت کنید فقط 5 تا از پست هام مربوط به توپولوژی شبکم هست که هر کی از راه رسیده اینو پرسیده و بعد هم هیچ جوابی ندادند. بقیش هم همینطور، یعنی یه چیزی می پرسیدند و جواب نمی دادند یا اصلاً یه چیز پرت از موضوع می گفتند که ..... حلا، جدا از این مسائل من تا به حال کارهای زیر رو انجام دادم: یه سرور توپ برای این منظور گذاشتم که دو تا کارت شبکه داره، یکی به عنوان فعالیت در شبکه internal که آی پی invalid بدون getway داره و در قسمت dns هم آی پی خودشو گذاشتم. اون یکی کارت شبکه هم به عنوان ارتباط با اینترنت (external) در نظر گرفته شده که از آی پی valid به همراه subnet و getway آی اس پی استفاده شده و در قسمت dns هم آی پی کارت شبکه internal رو دادم. DNS و DHCP هم روی سرور تعریف شده و مشکلی نداره. من می خواهم از آیزا به عنوان کش برای کاربران dial up که به AS5300 وصل می شن استفاده کنم. در قسمت تنظیمات مربوط به روتر مشکلی ندارم و با تعریف یه route-map و موارد مرتبط مانند acc ها و policy ها اینکار را در روتر انجام دادم. روتر هم دو تا آی پی داره یکی valid و اون یکی هم invalid که هر دو مربوط به range آی پی های کارت شبکه internal و external سرور آیزا است. از آیزا 2000 استفاده می کنم و بعد از نصب خود نرم افزار و service pack1 اون هیچ کاری انجام ندادم. نه rule تعریف کردم و نه policy. به طور کلی الآن تنظیمات default هستند. منتظر راهنمائی شما هستم ممنون - مسعود __________________ مسعود یارمحمدی info [at] persianwhois [dot] com I want to play a game |