نمایش پست تنها
قدیمی 2005-02-18, 03:28 PM   #11 (permalink)
VPSLnet
(خسرو ازنیر)
Registered User

VPSLnet آواتار ها

Groans: 0
Groaned at 0 Times in 0 Posts
نقل قول:
نقل از masood_y
آقا من دوتا کارت شبکه گذاشتم. یکی internal و یکی هم external. به intrenal آی پی invalid دادم بدون getway و dns اون رو هم آی پی خودشو (internal) دادم.
به external هم آی پی valid دادم با getway روتر و dns های مخابرات.
حالا باید چه کارهای دیگری رو انجام بدم؟
آیا باید از قسمت Administrative Tools قسمت DHCP و DNS رو هم تنظیم کنم یا همین کافیه؟
آیزا رو هم نصب کردم و هیچ کار خاصی روی اون انجام ندادم.

منتظرم - مسعود
سلام
بعد از نصب ISA Server 2004 با تعریف یک Rule پورتهای لازم رو جهت ارتباط با اینترنت و شبکه داخلی خودت باز میکنی که آیزا با قرار دادن Templateهای آماده این کار رو ساده کرده.برای تعریف Template مورد نظر از قسمت Networks در پنل Templatesاولین تمپلت یعنی Edge Firewall رو انتخاب کن . در بخش Internal Network IP Adresses با انتخاب Add Adapter کارت شبکه ایی رو که IP Invalid داره رو Add کن.( با این عمل آیزا به طور خودکار کلیه رنجهای Private رو جهت استفاده اینترفیس Internal در نظر میگیره.) در قسمت بعد هم گزینه Allow unrestricted Access رو انتخاب کن (با انتخاب این گزینه همونطور که از اسمش هم پیداست دسترسی بدون محدودیت رو در اختیارت می زاره که بعد خودت باید پورتهای ناامن رو ببندی. یا اینکه گزینه Block all رو انتخاب کنی وبعد پورتهای لازم رو باز کنی.)
بعد از اون از قسمت Cache در پنل Task با انتخاب گزینه Define Cache Drives کش سایز رو تنظیم کن (که فرمولش قبلا توسط دوستان توضیح داده شده)
تو این حالت آیزا به صورت Transparent کار میکنه.در نهایت با تنظیم Route - map بر روی روتر آیزا باید شروع به کار کنه.
یه چیز دیگه این که من ازنیر هستم اما مهندس نیستم.
موفق باشید.

آخرین ویرایش توسط VPSLnet در 2005-02-18 ساعت 03:30 PM.
VPSLnet آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول